reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Martyska glowka do gory.
Jutro bedzie lepszy dzien:)
Z encortonem to jest tak ze jedni go daja a inni nie chca bo mowia ze to ostatecznosc.
Tez o niego kiedys walczylam i w koncu go mam;)

reklama
Martyska glowka do gory.
Jutro bedzie lepszy dzien:)
Z encortonem to jest tak ze jedni go daja a inni nie chca bo mowia ze to ostatecznosc.
Tez o niego kiedys walczylam i w koncu go mam;)
Martuska glowa do gory, trzeba wierzyc ze sie uda i myslec pozytywnie. Zbadac sie ile mozna i na pewno w koncu sie uda. Kazdej z nas trudno w to uwierzyc i strach nas paralizuje, ale trzeba odpedzac zle mysli jak najdalej. Dobrej nocki wszystkim

Martuska glowa do gory, trzeba wierzyc ze sie uda i myslec pozytywnie. Zbadac sie ile mozna i na pewno w koncu sie uda. Kazdej z nas trudno w to uwierzyc i strach nas paralizuje, ale trzeba odpedzac zle mysli jak najdalej. Dobrej nocki wszystkim
Dziewczynki czy ktoras z Was miala moze cos takiego, ze dretwialy Wam rece i nogi? Mi cos sie dzieje dziwnego, wystarczy ze na chwile mam wyzej dlonie i normalnie cale mam zdretwiale. Nie wiem gdzie isc z takim problemem i co to moze byc?

W diecie tak jak Asia przeszlam na kasze i reszte dobieralam z tabelki a moja jedyna rozpiska to godziny posilkow 5 razy ale o stalych porach, tylko ciemne pieczywo i ksylitol do slodzenia. Trzymam kciuki!!!

Dziękuję. Dziewczyny nie jeciecałego worka kaszy 100 g tylko mniej prawda? Na 2 x dzielisz?
Ja za Ciebie również trzymam mocno. Przytulam :) Leż spokojnie jeszcze choć 5 tyg. Minie wtedy 30 tydz i będzie prawie z górki.

Z grzechów - mało pije i jem raczej 3 a nie 5 posiłków.
Buuu, dlaczego nie chudnę??

Heh bertha ja też bardzo mało piję , wtedy mam problemy z bólem głowy. A może w tym tkwi szkopuł ,opychanie bo 3 posiłki zamiast 5 mniejszych? Nie wiem nie przemądrzam się bo sama mam taką jak Ty wagę tylko wiem u mnie z czego . Przeklęte pyszne słodycze. Teraz długo nie ruszałam waga stoi ale mi mówią że schudłam.

Motylek, ale wymyslasz. Po co ten test w srodu nocy robisz? Nie musialo urosnac do poziomy wykrywalnosci, ale jak sje lubisz tak katowac...

Martyska, kazda ma takie gorsze dni, ze taci wiare w cokolwiek.

Beri, mnie nic takiego nigdy nie dolegalo, na pewno mzoesz pojsc do rodzinnego, a on Cie przekieruje dalej. Moze byc tocos z krazeniem wiec warto sprawdzic.

Susana, jak tam? Trzymasz sie?

Strawbelka, jak tam Twoje jajka? ;)

Brzuvhatki! Jak tak?

No i konkretna odpowiredz bedzie :)

U mnie dziewczyny 30dc i zadnego plamienia jak do tej pory :D we wszystkivh pozostalych ciazach w terminie @ zaczynaly sie klopoty. Krok do przodu, byle do poniedzialku :)

reklama
Do góry