Dziewczyny a mnie dzisiaj deprecha złapała [emoji53] nawet ruszyłam się na zumbe na 90 minut ale jeszcze bardziej mi chęć do życia zabrala[emoji53]siedzę sama w domu i ryczec mi się chce[emoji53]ciągle słyszę że ktoś jest w ciąży A ja ciągle tracę ...w czym jestem gorsza od innych?[emoji53]starałam się myśleć pozytywnie ze następną 6 ciąża będzie na encortonie i clexanie i dam radę ale DZisiaj wszystko do dupy[emoji53]czytam ze macie clexan 0,8 lub 1 encorton 15 czy 20 a mi takich dawek nie chcą dawac[emoji53]jakieś szczepienia czy wlewy a ja nawet nie wiem o co chodzi.[emoji53]ogólnie DZisiaj wszystko na nie[emoji53]idę wezmę jakieś leki nasenne A może jutro będzie lepiej....dobranoc i przepraszam za smety[emoji53]
Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom
Martyśka, a co Ci wyszło w wynikach? Jeśli jeszcze nie bylaś na żelaznym zestawie podczas ciąży to jest ogromna szansa.
Mnie do tej pory nie wyszło nic do wskazania encortonu, ale ja w ostatniej ciąży żadnych leków nie miałam.
Słońce, każda z nas ma w pewnym momencie doła i to normalne, ale mamy ten sam cel i na pewno każdej z nas się uda