Aniu gratuluję!
Marta powodzenia w czwartek na szczepieniach:-) Te babeczki tam są pocieszne, zobaczysz że pójdzie gładko.
Kinga jak sie czujesz?
Karpidlak zdecydowałaś coś w sprawie metylowanych witamin?
Portia jak u Ciebie?
Plastulinka mam nadzieję, że Dobrawski Ci się spodoba i nie zrazi Cię wykładem inauguracyjnym ;-)
Arda nie wiem czy już pisałaś jak posiewy u Ciebie?
Byłam wczoraj u swojego gina. Dzidziuś ma 3,19 cm. Szybko ostatnio urósł, macha już nogami i rękami, serduszko 160, wg rozmiaru to początek 10 tyg, wg kalendarza środek 9 tygodnia więc zakładam że ok. Lekarz domyślił się że nie odstawiłam encortonu i był zły, straszył mnie dosłownie wąsem u dziecka... Tymczasem Dubrawski, u którego byłam w piątek kazał zacząć odstawiać encorton po 12 tygodniu. Postanowiłam zacząć schodzić już teraz z 15 mg do 10 mg i tak zostać do 12 tygodnia. Poza tym powtórzyłam badanie tsh i dorobiłam pozostałe tarczycowe, mam umówić się do endokrynologa. Mam nadzieję że tak jak pisałyście hcg zaburzało mi wynik tsh, bo jak poczytałam co nadczynność tarczycy powoduje u dzieci, to włosy mi się zjeżyły. Jedyne co się w moim organizmie oprócz nieustępujących nudności zmieniło, to włoski na twarzy i biegunki co kilka dni, ale sądziłam że to od leków, głównie encortonu. Będę wdzięczna jeśli możecie mi coś podpowiedzieć odnośnie moich objawów itp.