reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Doris moja ginka po 2 poron.dała mi encorton .powiedziała że to ostatnia szansa na nim i ona więcej nic oprócz tego nie wymyśli .zaproponowała też wlewy.Ale ja wybrałam najpierw steryd.Metforminę też mi daje na noc bo cukier rano miałam 107 a teraz po metforminie po 3 mies 90 jest.Przepisuje mi recepty bez problemu nawet nie muszę iść na wizytę tylko piszę jej smsa że cos mi brakuje.Potem odbieram naszykowaną receptę u rejestatorki.Jest to bardzo uczciwe z jej strony .

Ostatnia edycja:
reklama
Widzisz a mój gin niestety rozkłada ręce :-/ mówi ze mam próbować dalej albo jechać do Łodzi do Maliny. Leki przepisuje niechętnie i nie bardzo mam ochotę tam chodzić i się prosić

No i to wyciąganie kasy od pacjentów...bardzo mi się to niepodoba [emoji35] trzeba być bogatym, żeby mieć to uoragnione dziecko :( mam chyba jakiegoś doła i najchętniej rzuciłabym się pod pociąg [emoji37] coś mi się wydaje, że muszę zbierać kasę na Malinę...

Plastulinka ja też chodzę do D. Faktycznie tak jak pisze suzana badania robi się na poczatku cyklu i ok 21 dc. Ja też poszłam z teczka badań ale mnie w zasadzie wszystko zaliczył a jedynie uzupelnialam te których faktycznie nie miałam. My uzupelnialismy najpierw podstawowe badania np histero i hormonalne bo nigdy nikt mi ich nie sugerował by je wykonać. Można robić od razu badania szczegółowe ale chciał najpierw podstawowe by wykluczyć tam problem nie wchodząc w koszty. Chociaż my ostatecznie zrobilismy wszystko co zaproponował. Czyli opcja max.

A szczepienia u Dubra będziesz miała? Czy w jakiejś innej placówce ? Te szczepienia to się limf.męża robi?

Szczepienia robi jakas dr w klinice renesansowej w warszawie. Nie pamiętam teraz nazwiska. Tak to są szczepienia limfocytami męża.
Po miesiącu 2 dawka i rozpoczynamy cykl staraniowy. Przy dobrych wiatrach w styczniu testujemy :-)

reklama
Do góry