reklama
Enya Gratuluję:-):-):-):-):-):-) śliczne to zdjęcie z usg aż sie popłakałam twój przykład daje nadzieję, chociaż u mnie ostatnio jej brak
Karola również gratuluje :-) twojego małego cudu:-)
pozdrawiam resztę dziewczyn
Karola również gratuluje :-) twojego małego cudu:-)
pozdrawiam resztę dziewczyn
K
kaira24
Gość
W tej ciazy mam to i to i Acard dopiero od 16 tyg po krwiakach.Inr mam ok 8Enya!! Superrrr!! Jupi jupi, trzymamy kciuki do pazdziernika
Kaira, powiedz czy Ty tez bylas na acardzie? Bo ostatnio czytalam ze te krwiaki robia sie wlasnie od takiej ilosci lekow przeciwzakrzepowych...
Enya tak się cieszę, co za ulga! Na forum możesz się wyżalić do woli, postaramy się zadbać tu o Ciebie, żebyś się tylko nie denerwowała. Jesteście z Kairą, Aditką i Karolą naszymi nadziejami.
Gogać nie łam się, wiem że dużo przeszłaś ostatnio, ale może wystarczy się u Ciebie doszczepić, odczekać trochę, łykać witaminki, zadbać o siebie i uda Ci się donosić ciążę. A jak u Ciebie w nowej pracy?
Gogać nie łam się, wiem że dużo przeszłaś ostatnio, ale może wystarczy się u Ciebie doszczepić, odczekać trochę, łykać witaminki, zadbać o siebie i uda Ci się donosić ciążę. A jak u Ciebie w nowej pracy?
Ostatnia edycja:
katarina123
Fanka BB :)
enya jak sie ciesze jestes moja nadzieją ))trzymam kciukasy za nudne 9 miesiecy
enya81
Fanka BB :)
Dziewczynki teraz sobie przypomniałam że Malina kazał mi odstawić acard jeśli dostanę plamienia tylko że do tej pory bardziej myślałam o plamieniu krwią. No ale jeśli już wiem że krwiaczek jest a ja mam nadal to brązowe brudzenie (dzisiaj to normalnie były brązowe glutki w sporej ilości - przepraszam za dosadny opis) to od jutra odstawiam acard. I tak kłuję się heparyną więc wystarczy;-)
Trzymam teraz bardzo mocno kciuki za moją przyjaciółkę - pisałam już Wam o niej bo u niej beta mała jak na ten dzień ciąży, słabo przyrasta, a mimo to dzidziuś żyje - w piątek miał 2 mm i bijące serduszko (100 uderzeń/minutę). Wiem jak to wygląda, Ona też bo lekarz od razu powiedział jej żeby była ostrożna bo to nie wygląda dobrze ale powiedział też że czasami medycyna spotyka się z takimi zagadkami że wszystko może się zdarzyć. Ja wierzę w cuda, wierzę że wiara też czyni cuda, proszę Was o pamięć podczas modlitwy. Za 2 tygodnie ma mieć kolejne USG i też nie wyobrażam sobie co będzie czuć przed samym badaniem....
Gogac nie poddawaj się!!!! Ja tez myślę że musisz po prostu dokończyć szczepienia i dopiero jak bedziesz miała zielone światełko - zacząć działać - a zobaczysz że będzie dobrze
Trzymam teraz bardzo mocno kciuki za moją przyjaciółkę - pisałam już Wam o niej bo u niej beta mała jak na ten dzień ciąży, słabo przyrasta, a mimo to dzidziuś żyje - w piątek miał 2 mm i bijące serduszko (100 uderzeń/minutę). Wiem jak to wygląda, Ona też bo lekarz od razu powiedział jej żeby była ostrożna bo to nie wygląda dobrze ale powiedział też że czasami medycyna spotyka się z takimi zagadkami że wszystko może się zdarzyć. Ja wierzę w cuda, wierzę że wiara też czyni cuda, proszę Was o pamięć podczas modlitwy. Za 2 tygodnie ma mieć kolejne USG i też nie wyobrażam sobie co będzie czuć przed samym badaniem....
Gogac nie poddawaj się!!!! Ja tez myślę że musisz po prostu dokończyć szczepienia i dopiero jak bedziesz miała zielone światełko - zacząć działać - a zobaczysz że będzie dobrze
Ostatnia edycja:
Ooo oproznia Ci sie krwiak w takim razie :-) ja ide we wtorek na usg polowkowe i zobacze jak moj krwiak...i jak moj syncio. Troche sie martwie zeby mu nic nie bylo przez moja niska wage :-( ten szpital mnie wykonczyl :-(
Enya nuuudnej ciąży!;-)
Enya nuuudnej ciąży!;-)
reklama
Enya gratuluję wiedziałam , że będzie dobrze NIe odstawiaj tego Acardu na własną rękę tylko z powodu niewielkiego plamienia- Acard i clexan nie działają tak samo... zapytaj najpierw ginekologa.
Ja leżę z katarem, wcinam czosnek i mam nadzieję, że na tym się skończy...
Ja leżę z katarem, wcinam czosnek i mam nadzieję, że na tym się skończy...
Podziel się: