reklama
Sykatynka wielkie gratki ja tez na początku ciąży miałam niski progesteron... Jest.es obstawiona lekami wiec będzie ok. Dupka tez bierzesz?
Nafoczka chucham ściskam zaciskam robię wszystko co mogę żeby to była pomyłka babek z laboratorium
Nafoczka chucham ściskam zaciskam robię wszystko co mogę żeby to była pomyłka babek z laboratorium
G
gość 94049
Gość
Sykstynka pięknie! Mój progesteron też nie powalal, ale brałam dupka.
G
gość 94049
Gość
Nie znam się w przeliczaniu...
katarina123
Fanka BB :)
Nafoczka tak )) ale to juz stare dzieje obecnie 21 tc )))
Skatynka gratuluję pęcherzyka ;* lutki to ty masz naprawde sporo a dupka tez masz?
Dziś juz moge podziękiwać wam wszystkim!!! zbierajcie jednak siły na nowe fluidy w przyszłym moim wariactwie, na żołnierza zdobywce test bez cienia tym razem a na kochaną ciocię czekamy ;-)
z ciekawości wkleje wam wykres: (potrafi zmylić) a może komuś się przyda ;-)
Karta obserwacji cyklu owulacyjnego online - eNPR.pl
Dziś juz moge podziękiwać wam wszystkim!!! zbierajcie jednak siły na nowe fluidy w przyszłym moim wariactwie, na żołnierza zdobywce test bez cienia tym razem a na kochaną ciocię czekamy ;-)
z ciekawości wkleje wam wykres: (potrafi zmylić) a może komuś się przyda ;-)
Karta obserwacji cyklu owulacyjnego online - eNPR.pl
Ostatnia edycja:
sykatynka
Fanka BB :)
nafoczka oczywiście kciukasy za tego jedynego żołnierza (i jego pannę która go z otwartymi ramionami przyjmie) który przyniesie ci za 9 miesięcy to największe szczęście
Dupka nie mam ale to chyba bez różnicy luteina podjezykowa chyba podobna funkcje spełnia jak dupek....
Dupka nie mam ale to chyba bez różnicy luteina podjezykowa chyba podobna funkcje spełnia jak dupek....
reklama
Sykatynka i Ewcia, cieszę się,że u Was wszystko ok :-)
Nafoczka, nie martw się. Następnym razem na pewno się uda, u nas dopiero w 4 cyklu się udało :-)
Dziewczyny od wczoraj, a w zasadzie przedwczoraj boli mnie dół brzucha, najpierw bolały jajniki, raz jeden raz drugi, a od wczoraj podbrzusze albo jeszcze niżej. Nie jest to ostry bol, a raczej tepy, ale jest prawie cały czas, czy to możliwe,że macica się rozciąga? Wzięłam nospe, ale chyba niebardzo przechodzi...:-/
Nafoczka, nie martw się. Następnym razem na pewno się uda, u nas dopiero w 4 cyklu się udało :-)
Dziewczyny od wczoraj, a w zasadzie przedwczoraj boli mnie dół brzucha, najpierw bolały jajniki, raz jeden raz drugi, a od wczoraj podbrzusze albo jeszcze niżej. Nie jest to ostry bol, a raczej tepy, ale jest prawie cały czas, czy to możliwe,że macica się rozciąga? Wzięłam nospe, ale chyba niebardzo przechodzi...:-/
Podziel się: