reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Basiu a jakie terminy u Maliny? Skad Ty jestes okolice Rzeszowa? Ja z Krakowa mialam 3 h tyle ze poza 1 wizyta jezdzilam sama pociagiem bo maz nie mogl brac tyle wolnego takze wyjazd caly dzien a zdarzylo mi sie i spac w tym hotelu PRL co pisala Porzeczka.
Mozesz sie zapisac a zanim sie doczekasz zdecydujesz co dalej

reklama
Basiu a jakie terminy u Maliny? Skad Ty jestes okolice Rzeszowa? Ja z Krakowa mialam 3 h tyle ze poza 1 wizyta jezdzilam sama pociagiem bo maz nie mogl brac tyle wolnego takze wyjazd caly dzien a zdarzylo mi sie i spac w tym hotelu PRL co pisala Porzeczka.
Mozesz sie zapisac a zanim sie doczekasz zdecydujesz co dalej
Będę dzwonić zapisze się . Ja pracuję właśnie też i nie wiem jak będzie z wolnym ale może to jakoś ogarniemy. Z jednej strony nie chce za długo czekac bo to nic nie daje teraz odczekalismy dwa lata. Myślę że pod opieką psychologa damy rade.

Decyzja przybycień i Malinowski @czarna_mala żeby skały s**ly musi się udać. Teraz terapia psychologiczna . Ważne że mam wsparcie męża . Nie chcę kiedyś żałować że mogłam od razu do Maliny . Trzymajcie za nas kciuki i się pomódlcie

Dziewczyny po ilu dniach będą wyniki na te przeciwciała ????
Po ok tygodniu u mnie. Basiu miałaś histeroskopię? Z wycinkiem? Jak twoja cytologia?
Basiu dasz radę zobaczysz dla nas wszystkich te jeżdżenie po 200-300 km to dużo ale skup się na celu nie na pracy km itd nastaw się a cel " dziecko" reszta jakoś się ułoży wolne, dojazdy itd przecież ten nasz pracodawca to też człowiek. Ja pracuję w korporacji tam trudno o zrozumienie ale mój pracodawca wniósł się na wyżyny swojej wyrozumiałość . Myślę , że w szkole to trochę łatwiej porozmawiaj szczerze że swoim dyrektorem powiedz , że to twoja jedyna szansa i chcesz spróbować jeszcze raz. Będzie ci łatwiej w pracy egzystować

Znam dziewczyny które latały z Anglii Irlandii do Maliny każda urodziła i to nie jedno dziecko. Zresztą powiem ci że te które poznałam u Maliny i utrzymuje z nimi kontakt każda ma dziecko i to nie jedno

Po ok tygodniu u mnie. Basiu miałaś histeroskopię? Z wycinkiem? Jak twoja cytologia?
Basiu dasz radę zobaczysz dla nas wszystkich te jeżdżenie po 200-300 km to dużo ale skup się na celu nie na pracy km itd nastaw się a cel " dziecko" reszta jakoś się ułoży wolne, dojazdy itd przecież ten nasz pracodawca to też człowiek. Ja pracuję w korporacji tam trudno o zrozumienie ale mój pracodawca wniósł się na wyżyny swojej wyrozumiałość . Myślę , że w szkole to trochę łatwiej porozmawiaj szczerze że swoim dyrektorem powiedz , że to twoja jedyna szansa i chcesz spróbować jeszcze raz. Będzie ci ok łatwiej w pracy egzystować

Znam dziewczyny które latały z Anglii Irlandii do Maliny jazda urodziła i to nie jedno dziecko. Zresztą powiem ci że te które poznałam u Maliny i utrzymuje z nimi kontakt każda ma dziecko i to nie jedno
I to mi daje nadzienie u nas więcej niż 300 km ale jakoś ogarniemy u mnie w pracy mam teraz fajna dyrektorkę nawet teraz pisała żebym się nie przejmowała pracs dbała o siebie i że wszystko będzie dobrze.stwierdxilam że na terapii będę wyć wyżalać się przeżywać a tak to chce działać nie poddam się . Jak zabraknie kasy to pożyczę to najmniej ważny aspekt.najwyzdj jak coś będę pociągiem jeździć jak już męża nie trzeba będzie bo on ma gorzej z wolnym. Chce żyć znów i wierzyć że się uda. I ta głupia korona też mi nie przeszkodzi. Los nie wie z kim zadarł . @Porzeczka1234 a malina kieruje na laparo bądź histerodkopie???

Ostatnia edycja:
Basiu na szczepienia chyba mozna brac zwolnienie zamiast urlopu jakby co Panie cos tam wypisywaly moze ktos potwierdzi.

I to mi daje nadzienie u nas więcej niż 300 km ale jakoś ogarniemy u mnie w pracy mam teraz fajna dyrektorkę nawet teraz pisała żebym się nie przejmowała pracs dbała o siebie i że wszystko będzie dobrze.stwierdxilam że na terapii będę wyć wyżalać się przeżywać a tak to chce działać nie poddam się . Jak zabraknie kasy to pożyczę to najmniej ważny aspekt.najwyzdj jak coś będę pociągiem jeździć jak już męża nie trzeba będzie bo on ma gorzej z wolnym. Chce żyć znów i wierzyć że się uda. I ta głupia korona też mi nie przeszkodzi. Los nie wie z kim zadarł . @Porzeczka1234 a malina kieruje na laparo bądź histerodkopie???
Tak malina robi histeroskopię w Łodzi u siebie na oddziale w Matce Półce to jedne z podstawowych badań u niego . Po 1 wizycie ok 2-4 tygodnie masz histeroskopię. Jesteś w szpitalu 2 dni.
@iveo potwierdzam na badania szczepienia wizyty prof wystawiał mi l4

reklama
Do góry