Gratulacje! Zdrówka dla malutkiej, cieszcie sie sobą[emoji846]
@Oczekujaca123 cudne masz bliźnięta, ale ten czas leci
@Destino Twoje dzieciaczki słodziaki, a jacy podobni, synek już duzy chłopczyk ale Helenka goni braciszka [emoji6]
@Marthi - miło że pamiętasz. Gratuluje awansu i niezmiennie trzymam kciuki. Wierzę, że Wasz czas też nadejdzie i spełnisz swoje marzenie o byciu ziemską mamą [emoji846]
U nas leci pomalutku, po ostatnim niepowodzeniu w marcu definitywnie zakończyliśmy temat dzieci. Z synkiem też wychodzimy na prostą. Na jesieni ma mieć badania genetyczne i mam nadzieję że pandemia nie stanie nam na drodze. Jestem bardzo ciekawa tych badań bo coraz więcej specjalistow podwaza diagnoze autyzmu, zreszta też widzę ze syn nie zachowuje sie jak autystyczne dziecko. Nie wiem czy to mozliwe by te zachowania całkiem zanikły. Poza tym gada jak najety, dyskutuje, teksty takie ze hoho (ma starsza o 7 lat siostre wiec ...[emoji6]). W przedszkolu radzi sobie dobrze, ale dalej siedze na wychowawczym i dalej jestesmy w terapii 5 godz dziennie. Nie odpuszczamy bo widze jakie efekty daje. I tak leci dzien za dniem
Moje skarby [emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 1154108Zobacz załącznik 1154109Zobacz załącznik 1154111