reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roki_1991
Dziękuję! Właśnie odebrałam wynik bety z wczoraj 18824,00. Równo tydzień temu beta 1276,00. Na usg jest taka malusieńka kreseczka z prawej strony i to chyba zarodeczek. Trzymajcie dziewczyny za mnie kciuki jak możecie. Mam nadzieję, że nie wyląduje w szpitalu psychiatrycznym :)
Gratuluje i trzymam kciuki!!!
A chodzisz jeszcze do prof Jerzak?

Bierzcie leki ;) bylam juz u dwóch ginow, gadałam z wujkiem lekarzem i ta substancja byla od zawsze w śladowych ilościach. Mi kazali brać :) biore 500sr

Ps ale sie wkurzyłam na piepr****** dziennikarzy i te głupie artykuły bo sieją panikę i kobiety w ciąży sie denerwują. Ja sie tak wystraszylam az mi małego szkoda ze go tak denerwuje..... żeby mu to wynagrodzić kupiłam mu dzisiaj pierwszego bodziaka <3

@Wikunia7 domyślam się że też sie tak wystraszylas jak i ja... :) ps mi jeszcze ginka powiedziała ze ta sama substancja w duzych ilościach wyszła w ranigascie a jej pacjentki maja zdrowe dzieci a braly go codziennie większość ciąży. A tu w metforminie sa śladowe ilości przy produkcji.... więcej tego w smieciowym jedzeniu mamy niz w tym leku.
Jak sie czujesz ?

@dagmarie25 wiesz i tak się boję to brać bo ja w sumie dostałam ten lek profilaktycznie i teraz się zastanawiam czy to był sens brać tak w ciemno jak tu takie rztxzy wychidza:/niby mam brać 1 trymestr tak mi ginekolog mówiła a kiedyś moja endokrynolog mówiła że trzeba o stawić ale wolę słychać ginekologa. Muszę i tak zrobić glukoze na czczo to zobaczymy czy wszystko dobrze. A czuje się w miarę dobrze bardziej takie zmęczenie i choroba jakby brała ale dziś jednak się oszczędzam bo wczoraj większe plamienie miałam ale to może jeszxze schodzić ten krwiak. Ten 1 trymestr będzie masakra jeszxze badania trzeba wkoncu zrobić a się boję że coś wyjdzie. A Ty jak się czujesz?

@Wikunia7 ja też profilaktycznie bo najmniejszą dawkę. Pisałaś do ginekologa pytałaś o metformine czy masz brać ? Z tego co wiem to lepiej nie odstawiac tak wcześnie bo to grozi poronieniem.... ja jestem w 16tc i jakbym miala odstawić to sie boję.... :(
U mnie oki, mały ma sie dobrze, ja świruje bo macica ciągnie i ciąży ale podobno to normalne.... wczoraj mialam wizyte i wszystko ok wiec widać tak ma być.

reklama
@dagmarie25 triche mi głupio pisać do mojej ginekolog już wczoraj pisałam z czymś innym. Też raczej się boję obstawic skoro już tyle brałam poczekam jeszxze na dodatkowe informacje może coś podadzą. To super że wszystko dobrze u Ciebie ja to chyba zwariuje bo dopiero za 2 tyg wizyta nastepna:/

Do góry