reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

WAŻNE - dla dziewczyn biorących metforminę:

Matko Bosko... co by się nie brało może okazać się,że trujące...to już jakaś masakra...

reklama
Masakra! Ja to brałam i biorę ciagle :( słabo, że nie podają nigdzie numerów serii z zanieczyszczeniem. Chyba, ze zanieczyszczone jest totalnie wszystko :( Wtedy miazga

@marshia chyba własnie chodzi o wszystkie serie wszystkich leków z listy...Że któryś składnik jest skażony. tak to rozumiem.
Mhhh jesli wszystkie z listy to co robić trzeba iść po nową receptę mój ojciec bierze gluko 1000xr i tu pytanie bo nie ma go niby na tej liście a później pisze wszystkie xr zgubiłam się!
@marshia Ty bierzesz metę teraz jak karmisz pytam z ciekawości?

@Porzeczka1234 biorę. Nie brałam przez cztery miesiące od porodu, w dwa tygodnie spadłam do Wagi sprzed ciąży a przez te cztery nabiłam sobie prawie 10. Już to kiedyś pisałam. Zaczęłam brać metę i waga nie idzie dalej w górę. Także nie była to kwestia jakiegoś złego jedzenia i nawyków które mam przecież dobre tylko insuliny. Teraz są momenty kiedy nawet jakiś kilogram półtora czuję że spadam w dół, bo czuję to po ciuchach. Ale teraz chyba przestanę brać od dzisiaj, chociaż i tak biorę tylko jedną tabletkę dziennie. A co do karmienia to on jest bezpieczny podczas karmienia, jest w leksykonie leków zaznaczony na zielono.

@Porzeczka1234 biorę. Nie brałam przez cztery miesiące od porodu, w dwa tygodnie spadłam do Wagi sprzed ciąży a przez te cztery nabiłam sobie prawie 10. Już to kiedyś pisałam. Zaczęłam brać metę i waga nie idzie dalej w górę. Także nie była to kwestia jakiegoś złego jedzenia i nawyków które mam przecież dobre tylko insuliny. Teraz są momenty kiedy nawet jakiś kilogram półtora czuję że spadam w dół, bo czuję to po ciuchach. Ale teraz chyba przestanę brać od dzisiaj, chociaż i tak biorę tylko jedną tabletkę dziennie. A co do karmienia to on jest bezpieczny podczas karmienia, jest w leksykonie leków zaznaczony na zielono.
A popytam moja diabetolog bo ja myślałam , że nie wolno brać bo cukry itd. A Ty zlecilaś sobie sama czy lekarz😁😇. No ja chyba zadzwonię do lekarza i zapytam co robić masakra jakaś mój ojciec bierze jedna gluko 1000 i jeszczd jakiś lek ale nazwy nie pamiętam

No wlasnie ha teraz siofor biore :( jesli tam jest ta trucizna to jakie spustoszenia we wczesnej ciazy moze zrobic: :( :( a biore duze dawki bo 3x850 :( :(

reklama
Do góry