reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Podziwiam że dałaś radę co 2 tyg :D ja poki co zgłaszam sie co tydzień a mój lekarz ma mnie dość :( :D mój mąż też juz narzeka że za często i ze ma dość.... no mam nadzieję ze wytrzymam do 17.12 :)

No jakoś dawałam radę, nie było wyjścia innego ;) ale też pracowałam do 14tc więc jakoś te dni mijały ;)

reklama
No ja od 5tc siedze w domu..... gdyby nie praca w przychodni to bym wolala pracować, zdrowsza bym byla... tak to ciężko jest :) mam nadzieję ze i ja wytrzymam 2 tyg bo zbankrutujemy jeśli będziemy co tydzień chodzić xD

No ja od 5tc siedze w domu..... gdyby nie praca w przychodni to bym wolala pracować, zdrowsza bym byla... tak to ciężko jest :) mam nadzieję ze i ja wytrzymam 2 tyg bo zbankrutujemy jeśli będziemy co tydzień chodzić xD

No praca w przychodni to nie jest dobry pomysł, więc dobrze ze siedzisz w domku ;) ja pracuje w sklepie za lada, więc też nie było lekko, ale wolałam to niż siedzenie w domu i myślenie. Choć moja gin co wizytę chciała dać l4 ;) ale mówię jej ze jeśli nie widzi zagrożenia to chce pracować ;) bo moja głowa w domu dostanie świra i skończę w psychiatryku :p

Dziewczyny bo przyszły mi wyniki z wirusologii wszystkie ujemne ale wirus różyczki przeciwciała igg wynik dodatni co to znaczy? Nie mam oznaczenia igm

Dziewczyny bo przyszły mi wyniki z wirusologii wszystkie ujemne ale wirus różyczki przeciwciała igg wynik dodatni co to znaczy? Nie mam oznaczenia igm

Dodatnie igg to pamięć immunologiczna. Oznacza że miałaś kontakt z chorobą i organizm już ją zna, w razie kontaktu zwalczy bo potrafi. Ważne jest igm bo ono mówi o obecnym zakażeniu. Także jeśli igm będzie ujemne to jest w porządku :)
Igg powstają albo na skutek przechorowania albo na skutek szczepień :) także nie ma się czym martwić póki co :)

Dzięki dziewczyny właśnie dziwne że tylko mam oznaczone przeciwciała Igg a tamto jest ważniejsze. Kiedyś już miałam to robione i miałam igg dodatnie a igm ujemne

To jak miałaś robione to nie masz sie czym martwic ;) teraz uwazaj na toxoplazmoze i na cytomegalie skoro masz ujemne i wszystko jest ok :)

reklama
Do góry