reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Podziwiam że dałaś radę co 2 tyg :D ja poki co zgłaszam sie co tydzień a mój lekarz ma mnie dość :( :D mój mąż też juz narzeka że za często i ze ma dość.... no mam nadzieję ze wytrzymam do 17.12 :)

No jakoś dawałam radę, nie było wyjścia innego ;) ale też pracowałam do 14tc więc jakoś te dni mijały ;)

reklama
No ja od 5tc siedze w domu..... gdyby nie praca w przychodni to bym wolala pracować, zdrowsza bym byla... tak to ciężko jest :) mam nadzieję ze i ja wytrzymam 2 tyg bo zbankrutujemy jeśli będziemy co tydzień chodzić xD

No ja od 5tc siedze w domu..... gdyby nie praca w przychodni to bym wolala pracować, zdrowsza bym byla... tak to ciężko jest :) mam nadzieję ze i ja wytrzymam 2 tyg bo zbankrutujemy jeśli będziemy co tydzień chodzić xD

No praca w przychodni to nie jest dobry pomysł, więc dobrze ze siedzisz w domku ;) ja pracuje w sklepie za lada, więc też nie było lekko, ale wolałam to niż siedzenie w domu i myślenie. Choć moja gin co wizytę chciała dać l4 ;) ale mówię jej ze jeśli nie widzi zagrożenia to chce pracować ;) bo moja głowa w domu dostanie świra i skończę w psychiatryku :p

Dziewczyny bo przyszły mi wyniki z wirusologii wszystkie ujemne ale wirus różyczki przeciwciała igg wynik dodatni co to znaczy? Nie mam oznaczenia igm

Dziewczyny bo przyszły mi wyniki z wirusologii wszystkie ujemne ale wirus różyczki przeciwciała igg wynik dodatni co to znaczy? Nie mam oznaczenia igm

Dodatnie igg to pamięć immunologiczna. Oznacza że miałaś kontakt z chorobą i organizm już ją zna, w razie kontaktu zwalczy bo potrafi. Ważne jest igm bo ono mówi o obecnym zakażeniu. Także jeśli igm będzie ujemne to jest w porządku :)
Igg powstają albo na skutek przechorowania albo na skutek szczepień :) także nie ma się czym martwić póki co :)

Dzięki dziewczyny właśnie dziwne że tylko mam oznaczone przeciwciała Igg a tamto jest ważniejsze. Kiedyś już miałam to robione i miałam igg dodatnie a igm ujemne

To jak miałaś robione to nie masz sie czym martwic ;) teraz uwazaj na toxoplazmoze i na cytomegalie skoro masz ujemne i wszystko jest ok :)

reklama
Do góry