Ja nie mialam szczepień bo po prostu nie wierze w ich skuteczność to raz, a dwa to ja się ich tez bałam... u mnie (tak jak roki napisała)udało się na zestawie: encorton 20, clexane 0,4 po 30 tyg 0,6, duphaston do 14tc, no i dowcipny progesteron. Mieliśmy z mezem plan, ze jeśli ten zestaw zawiedzie to zdecydujemy się ale na wlewy z immunoglobulin... poza złym wynikiem nk, miałam niskie allo-mlr 3,6% (min musi być 40%), wadę macicy dwuroznosc przed szczęśliwa ciąża miałam histero operacyjna podczas której usunęli mi przegroda która biegła przez srodek ;/, mthfr hetero 1298, wątpliwe ana. Wiec cały wachlarz... straty wczesne- u mnie nigdy nie było serca, zabieg max 10 tc miałam wiec w moim przypadku start byl kluczowy
Hej wiesz , że masz praktyczne to samo co ja !
Macica dwurożna ( przegroda usunięta ) przez histero operacyjną !
6 poronień wszystkie do 10 tyg !
W ostatniej ciąży brałam nawet więcej sterydu od ciebie bo nawet 25 mg , clexane 0.4
Oczywiście witaminy , progesteron byłam tak obstawiona lekami , że myślałam że nie ma opcji ta ciąża musi się utrzymać !
Miałam piękna betę , która pięknie rosła !!
I przyszedł termin bliższy 10 tyg i niestety serduszko umarło ;(
Właśnie dzisiaj jestem po pierwszych szczepieniach u maliny !
Nigdy nie myślałam , że do niego trafię !!
Uważałam , że na 100% nie mam aż takich problemów ! Niestety myliłam się !
Zaufałam innym lekarzom i straciłam kupę czasu i pieniędzy .
Oczywiście mogłabym jeszcze próbować zajść jeszcze raz na żelaznym ale po co ?
Nikt inny tak mnie nie przebadał jak on !
Gdybym do niego nie pojechała robiłabym szereg śmiesznych badań , których i tak wielu lekarzy nie rozumie i nie mogliby mi pomoc .
Także ja już nie miałam gdzie iść i zaufałam jemu .
A tobie kochana życzę dobrych decyzji i oczywiście powodzenia [emoji173]️