@justkaki - powodzenia;*
@SheWolf - masz rację, Alzhaimer to już w ogóle ciężka choroba dla bliskich
Nie ma co podziwiać, nie mam wyjścia trochę... mój Mąż jest ostatni do przewijania i innych czynności pielęgnacyjnych, a teściowa z Babcią nie mieszka (to też jej teściowa, a nie matka), ale przyjeżdza i pomaga.
@Destino - dziękuję, ale czoła chylić kochana nie trzeba! Moja pomoc tej Babci to nic w porównaniu z Twoim wielkim sercem i poświęceniem dla dzieci.
@Destino - jeśli masz jeszcze to clexane 0,6 to też chętnie przygarnę, ale jak któraś bardziej potrzebuje to spoko;*
@marzycielka81 - Widzę, że prenatalne robiła Ci dr Skotarczak. To dobra lekarka. Prowadziła ciążę
@pixi.nova. Ja też u niej byłam na wizycie - to ona skierowała mnie na hsg i laparo.
@basiawol - dziękuję, ja piłam i pije kawę normalnie. Nie popadam w skrajność.
@Porzeczka1234 - dziękuję kochana ;*
@olaa90 - pojderzewam, że żaden lekarz Ci nie powie, że to cukrzyca ciążowa bo mieścisz się w normie, ale może warto rozważyć dietę cukrzycową
Ogólnie wyniki masz ładne, gdyby nie to, że po 2h nie spada. Nie sądzę jednak, żebyś dostała na to insulinę. Spokojnie, dieta powinna dać radę. I nie można powtarzać krzywej tak szybko.PS. Ja też mam Accu-Chek® Performa i sobie chwalę. Gratuluję udanej wizyty;*
@monikao777 - powodzenia w testowaniu.
@Oczekujaca123 - ogromne kciuki... trzymajcie się!!!!
@burczuś - jak tam, zaczęłaś starania?
@Porzeczka1234 - a Ty?
@kampina - Witaj, Pamiętam Cię. Zniknełąś jak zaszłaś w ciążę? Czy wcześniej?
Gratuluję narodzin małego cudu. <3 Historia trochę podobna do mojej...
@Charlotte21 , @kampnia - u kogo się leczycie? Na co dokładnie jest ten wlew z intralipidem?