Niestety co do dawki heparyny to chyba sama będę musiała zdecydować bo docent P sugerował 0.4 a gin 0.6 więc chyba zostanę przy 0.6, tylko kiedyś wyczytalam że przy dużych dawkach może popłynąć dlatego Was prosiłam o opinię.Mojej znajomej, ale jej tu nie ma, aktualnie 18tc. Bierze też acard i heparyne , ma Trombofilie. Encorton też brała, ale nie wiem jaka dawkę.
A skoro nie masz mutacji , a lekarz zaleca heparyne to proponuje jakaś dawkę czy ty mu masz zasugerować? Pytam bo zwatpilam
@marshia ogromne gratulacje fajnie mieć takiego babelka obok siebie, ale 10 wlewow wow ja jestem po drugim i mam lekko dość strasznie mnie boli ręka a ostatni wlew schodził mi 10 godz. Jakie miałaś dawki intralipidu bo ja 10% w 500 ml. Hmm a może udało się w pierwszym cyklu z wlewami tylko tak długo w ciąży je bralas?
@dżoasia może u Ciebie szybciej te wlewy zaskoczyły czy też długo je bralas? A bliźniaki z inwitro czy tak po prostu podwójne szczęście? Trzymam kciuki aby dalej już było z górki, dosyć już się nastresowalas, czas się cieszyć miłością która nosisz pod serduszkiema co to znaczy że leżysz i inkubujesz?