reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino dziękuje kochana za odp. A acard jesz czy tez całkiem odstawilas?
U mnie dzisiaj tez nie ładne brązowe barwy :( wizyta dopiero w środę, oby to tylko ten straszak co do tej pory.... :(
@roki_1991 wiedzialam! [emoji173] [emoji8]

reklama
Aaa, zapomniałam powiedzieć że też muszę acard odstawić, bo mam problem przy załatwianiu i jest pełno krwi z hemoroidów.... Dzisiaj rano cała wkładka była z krwi więc byłam przerażona :(

@olaa90 ja bez acardu. Odstawilam przy krwawieniach w poprzedniej ciazy i juz nie wrocilam, a w tej w ogole nie biore.
No masz ciezko z tymi plamieniami. Musisz byc uwazna i wiem, ze jestes, ale tez musisz byc dobrej mysli. Wiem, ze to w tej ciazy bedzie ci ciazyc. Mnie jest latwiej, bo ciaza z Natusiem nauczyla mnie kontrolowac, ale juz sie tak histerycznie nie boje, choc oczywiscie strach jest. Latwiej go jednak opanowac

Hej:) dziewczyny mam do Was pytanko, może któras brała duphaston przed zajściem w ciążę ? Moja gin kazała od 16-25 dc. Zawsze miałam nieregularne miesiączki przed ciąża 30-40 dni. Ale owu była, tyle że różnie wypadala. Po moim przedwczesnym porodzie dostałam 4 listopada i miałam zacząć brac ten duphaston. Zestresowalam się bo zaczęłam czytać ze od hamuje owulacje, a ja miałam koło 20-23 dc. Biorę 3 dzień i pewnie teraz się nie uda bo nie możliwe żebym miała owulacje w 14 dc. :(:(:( obecnie 18 dc. Dodam że przed ciąża też go brałam ale akurat po owulacji i się udało. W sumie zła jestem na siebie ze nie odczekalam jeszczw jednego cyklu żeby zobaczyć jak teraz mi ta miesiączka by przyszła, może po porodzie by się coś uregulowalo. Co o tym myślicie?

Tak ci na wyregulowanie cyklu. Z tego co słyszałam właśnie powinien się po tym co pisałam wyregulowac sam. Ale różne są organizmy i każda kobieta inaczej funkcjonuje.

reklama
Aaa, zapomniałam powiedzieć że też muszę acard odstawić, bo mam problem przy załatwianiu i jest pełno krwi z hemoroidów.... Dzisiaj rano cała wkładka była z krwi więc byłam przerażona :(
Spytaj lekarza, czy możesz czopki Proktis M. Ja tak krwawiłam bez acardu i bez zaparć.

Do góry