U
użytkownik m
Gość
dziewczyny mam do sprzedania detektor sonoline B jakby któraś była zainteresowana to priv
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mickey a jaka cena? Znajoma szukala to jej powiem jak będzie zainteresowana to odezwe sie na privdziewczyny mam do sprzedania detektor sonoline B jakby któraś była zainteresowana to priv
Trzymam kciuki ! ;**Dziewczyny proszę trzymajcie kciuki. Mam wizytę o 8.15 i strasznie się boję.. Mam złe przeczucia....
Roki kochana kciuki będzie dobrze zobaczysz daj nam tu znać zaraz po wizycieDziewczyny proszę trzymajcie kciuki. Mam wizytę o 8.15 i strasznie się boję.. Mam złe przeczucia....
Marshia chyba ten cukier opanujesz dieta spokojnie . Ja mam problem z cukrem naczczo codziennie 117.115 nie wiem o co chodzi bo po posiłkach jest ok . Może przez ten cukier poroniłam druga ciążę@Oczekujaca123 dzieki. Ja mierze glukometrem 4xdziennie. Na czczo, po śniadaniu, obiedzie i kolacji. I po jedzeniu raptem kilka razy od ponad 2 mies przekroczyłam normy. Dziś po śniadaniu 102,’ po obiedzie 111. Także po zbilansowanym jedzeniu jest ok. Ta masakra nastąpiła w 1 h po samej glukozie
Chociaż 120 pare, a czasem i 130 się trafia. No ale póki norma, to norma przynajmniej po jedzeniu. Zobaczymy co powie lekarz, a nawet 3 (2 ginow i diabetolog)