reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczynki wczoraj padłam ze zmęczenia i emocji ... bylo ich sporo milion zdan i wgl po usg dopiero zdecydowali zE nie ma sensu nas rozdzielac jeszcze ♡
No iii jesteśmy w dwupaku ! Z moim obłoczkiem malutkim wszystko dobrze [emoji7]
W czwartek mamy miec ostatnią kontrolę i chyba nas zostawia do rozwiązania, planowane CC 4 grudzień radość moja niesamowita ! No chyba ze cos się podzieje wcześniej ale nic na to nie wskazuje [emoji4]

Kurcze jakas nowa apka i nie umiem się odnalezc xD no to dobrze ze wybaczone ;* Sama się bałam bardzo ... ale widać niunia chce jeszcze posiedzieć w brzuszku i warunki jej pozwalają [emoji4] nie ogarnęłam odpisac bo wróciliśmy późno i do łóżka od razu , wymeczona byłam strasznie . Teraz nie mogę się doczekać ♡
No @roxie123 przetrzymałaś nas...niedobra Ty ;) Ale wybaczone;p
No to oby do 4tego :)

@marshia duzo sie mowilo, ale malo kto robi, bo przewaznie to, co daja wystarczy. Jak juz bedziesz wiedziala, to chetnie poczytam co lekarz powiedzial.

Ja mam 0,6 clexane a musialam zmniejszyc na 0,4 i biore cyklonamine, bo przeciekam od dolu. W sobote zbadam ddimery i zobaczymy ile jest

@olaa90 mozesz robic wyniki kilka dni przed spokojnie

@roki_1991 [emoji738]

reklama
@Porzeczka1234 bylam, nawet ostatnio pisalam, ze chyba zamieszkam w gabinecie [emoji1] z malutka w porzadku, lozysko, wody, przepluwy, szyjka wszystko dobrze, tylko leci krew. Niestety mocno, raz jak sie mylam to wanna cala czerwona. Nie panikowalam, bo myslalam, ze hemoroid mi padl, dopoki nie wyszlam z wanny. Oczywiscie nie kapalam sie, tylko podmywalam. Ja w ciazy nie moge sie kapac. Juz jest duzo lepiej. Od niedzieli nawet mame mam, bo nie moglam tak zajac sie synkiem. Oby juz tylko bylo lepiej.

@roki_1991 to bardzo fajna wiadomos c. Mam nadzieje, ze to wasz czas i tym razem dotrwacie pieknie do konca, a potem nam foteczki bedziesz wysylac

Do góry