reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Gannka ja przyznam szczerze że też miałam przepisany duphaston który nachodzil na owulacje i przesunelam sobie go o 3 dni , jak byłam pewna że owulacja minęła

@roki_1991 super... cieszę się bardzo że maleństwo się rozwija

Mam pytanie czy któraś z Was zdarzyło się że drżał wam brzuszek? wrażenie jakby wibrowal , przytrafiło mi się to drugi raz , bylam dzisiaj na ip bo brzuch cała noc się stawiał i mały szalał... Na usg wszystko ok ... Mały chyba ostro się chcial odwrócić i w końcu rano się mu udało, bo cała noc mnie kopał po jajnikach i pęcherzu , a w szpitalu czułam go już z boku i Pani doktor potwiefdzila że dziecko ma główkę na dole.... dziewczyny czy któraś z Was miała takie odczucia z tym drżeniem ?

Na usg wszystko w porzadki

reklama
@roki_1991 super :-)

@roxie123 jeszcze 2 tygodnie i biedziesz tuloc mala ale fajnie
No jeszcze trudno mi jest to sobie wyobrazić... odliczam 12dni , mąż bardziej juz przeżywa jak ja [emoji85] to niesamowite po prostu...
Mocno 3mam kciuki za Ciebie żeby wszystko bylo po Twojej myśli i w końcu się udało powiększyć rodzinke

Dziewczyny trudności sa ogromne , ale nie można się poddac ! bo gdzies na końcu drogi czeka ten maly cud ♡ warty wszystkiego każdej jednej naszej łzy i rozczarowania .
Jeszcze życie się uśmiechnie do każdej z Was

reklama
Badałam dzisiaj D-dimery ( 3 tyg po porodzie) i wyszły mi ponad 3tys( norma do 500). Nie biorę już od jakiegos czasu heparyny. Czy któraś z was wie co oznacza taki wysoki wynik? Czy powinnam wrocic do heparyny?

Do góry