kasiula222
Fanka BB :)
Chętnie przyjmę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chętnie przyjmę
@Zzzzzz a dlaczego przy wysokim mianie ANA2 nie mozna miec szczepien?
O tym na razie i tak nie myslalam. Raczej licze na intralipid, jesli encorton nie zadziala :/
@olaa90 a u Ciebie jakie byly wskazania do heparyny?
U mnie nie ma podobno zadnych. To ze mam mthfr AC, czynnik V(R2), ale wykluczony zespol antyfosfilipidowy, bialko S, homocysteina w normie.
Mimo to mam zamiar znalezc lekarza ktory mimo to bedzie mi Clexane przepisywal, bo jakos moja immunolog nie widzi potrzeby :/
Zastanawiam sie czy tak wysokie miano 1:2560 drobnoziarniste i 1:160 homogenne, moze byc spowodowane endometrioza i hashi? Bo ja objawow tocznia nie mam.
Czy to ze bede brala 20 mg Encortonu na wysokie NK, pomoze tez zbic ANA?
Kurcze, bije sie z myslami, ze moze juz czas odpuscic starania...
No i jak ja zaszlam w ciaze i donosilam ja tylko na Acardzie i progesteronie?
Podwójnie dziekujemy@Oczekujaca123 - wielkie, podwójne gratulacje[emoji8][emoji6]
@agatush - ale masz dzielna te corunie[emoji6]
Ja pozdrawiam ze Szpitala. [emoji6] Jestem juz tu od bladego świtu. Jutro laparo. Bede wdzieczna za kciuki. [emoji8]
Dziękujemy. Trzymam mocno kciuki za laparo . Powodzenia!!!!@Oczekujaca123 - wielkie, podwójne gratulacje[emoji8][emoji6]
@agatush - ale masz dzielna te corunie[emoji6]
Ja pozdrawiam ze Szpitala. [emoji6] Jestem juz tu od bladego świtu. Jutro laparo. Bede wdzieczna za kciuki. [emoji8]