reklama
aspekt
Fanka BB :)
@Nadzieja2018 A Ty w jakim labie robilas i jakie badanie jest ja foto?
Diagnostyka ma od ANA1 do ANA10 Dlatego dociekam, gdzie powtarzać ANA i z jakimi numekami, bo moze wlasnie Diagnostyka ma jakos dziko. Jak czytalam opracowania naukowe to pacjenci byli tam badani Euroimmun Profile 3, ale też gdzies bylo drzewko decyzyjne, zeby po ANA2 robic ANA7.
Diagnostyka ma od ANA1 do ANA10 Dlatego dociekam, gdzie powtarzać ANA i z jakimi numekami, bo moze wlasnie Diagnostyka ma jakos dziko. Jak czytalam opracowania naukowe to pacjenci byli tam badani Euroimmun Profile 3, ale też gdzies bylo drzewko decyzyjne, zeby po ANA2 robic ANA7.
olaa90
@Nadzieja2018 moja kuzynka ,która ma tocznia zawsze robi ana2 bo ma tam typ świecenia i wartość. Ja np ana 1 mam ujemne a raz w ana3 mi wyszły przeciwciała Pcna. Ale byłam przeziębiona i miałam opryszczkę jak robiłam, nie wiedziałam ze to ma znaczenie a czekałam na ten termin w Prokocimiu ponad miesiąc ;/ więcej nie powtarzałam bo lekarz mi już nie kazał, a encorton i bez powtórnych badań dostałam żeby organizm ciąży nie odrzucił... ja tez żadnych objawów jakieś uśpionej choroby nie mam
Nadzieja2018
Nadzieja2018
Dziewczyny,
Od dłuższego czasu drży mi lewa powieka. Co mogę wziąć? Magnez?
Nadzieja2018
Laski,
a znacie może jakiegoś reumatologa w Warszawie lub w okolicach, który ogarnia te ana?
a znacie może jakiegoś reumatologa w Warszawie lub w okolicach, który ogarnia te ana?
roki_1991
Magnez spokojnie możesz wziąć. O lekarzu nie pomogę, bo ja z południa polskiDziewczyny,
@Nadzieja2018 ja chętnie podpowiem ale jestem z Lublina
reklama
Podziel się: