reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 u prof.Malinowskiego byliśmy akurat w 4 dc i pozwolił się starać i mój wziął jeszcze w ten sam dzień steryd, no a ja mądra zamiast nic nie brać albo jak Bóg przykazał clo od 3 do 7 , to wzięłam od 4 do 8, no i mam za swoje.

Ja zwykle miałam zlecany clo od 5-9dc. Także są różne podejscia i to ze wzięłaś od 4-8 na pewno nic nie zaszkodziło!

reklama
Hej dziewczyny )proszę o radę i opinie...2 kreski na teście od 4 dni encorton 30mg fraxi acard dupek. .moje pytanie encorton w tej dawce mam stosować do 8tc, później po woli odstawiam 3 dni 20mg; 3 dni 15mg, 3 dni 10mg 3 dni 5mg....I koniec.gdzies wyczytałam ze stosuje się to dłużej do 17tc....czy uważacie, że zbyt szybko mam go odostawić ?

@monia84111 nie spotkałam się z tak szybkim odstawianiem- ja brałam 10 mg i odstawiłam w 14 TC ostatni tydzień chyba 5 mg
Tu dziewczyny miały wyższe dawki to poradzą

@monia84111 ja brałam 15 mg i zaczęłam z tego schodzić dopiero od 13 tc o 0,5 mg mniej więcej co tydxien. Ostatnie 0,5 wzięłam 20+2 chyba.
Nie zdecydowałabym się odstawic tak wcześnie. Tym bardziej, ze w ogole zaczynasz z 30 mg.

@smerfik88 No wlasnie tez mi sie wydaje ze bardzo szybko każe mi odstawiac ....musze z nim porozmawiać...
Ale dziewczyny myslicie ze jest szansa że na tych lekach sie uda w końcu??

Właśnie, co do sterydu. Lekarz mówił żeby do 16tc brać a potem zmniejszyć dawkę i zejść z niego do 20 tc. Tylko nie dopytałam czy mam zmniejszyć dawkę od 16+0 czy 16+6 i brać do 20+0 czy 20+6? Podpowiedzcie jak było u was? Do lekarza napisze maila, ale chciałam wiedzieć jak było u was :)

reklama
Gratuluje ;) bo sama w 24dc mialam bete 37 ;) powodzenia ! ;*[/QUOTE]

Nie jest za mala ta beta??? Jutro pojade znowu na bete

Do góry