reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

No to sporo tego sterydu . Ile ma synek . Dzięki mam nadzieję że się w przyszłości uda . :) A nie miałaś rutu po ciąży ? Leczylas się czymś ? Ile lat chorujesz?
Synek ma 16 miesiacy. Rzutu odpukac nie bylo od daaawna. Leczenie zaczelam dopiero jak go urodzilam. Wczesniej nie chcialam... Bralam tecfidere przez prawie rok I teraz odlozylam. Diagnoze mam od 2014, ale wszystkie objawy zaczelo sie znacznie wczesniej, ale nie chcialam ich wiedziec. Moja mama miala SM rowniez...
@marshia bedzie idealnie do konca. Juz jestes tak blisko [emoji173]️[emoji8]

reklama
@burczuś czy sie szykuje trudno powiedzieć badam się powoli i biorę te wszystkie tabsy bo przez rok nie brałam żeby oczyścić trochę organizm chciałabym mieć jeszcze dzieci. Nawet do Maliny się umówiłam na 21 listopada ale nie wiem czy pojadę waham się. Z punktu widzenia medycznego po cc mogę się starać po wizycie w grudniu moja dr jednak się upiera że po cc to przynajmniej 15 miesięcy odczekać a ja teraz mam 12 .

@Oczekujaca123 fajna ta moja Endo ale tak się upiera przy tej dawce że aż ździwiona jestem może spróbuje że 2 dni po dawce 2x500 czuje się B dobrze

Dziewczyny prośba jak odpowiadacie na posty róbcie odpowiedź a nie kopiuj bo troszkę to takie nieczytelne dziękuję

@iveo kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.. . Kochana no ruszyłam z tematem , mieliśmy zarezerwowany wózek do dzisiaj I Wlansie będę prosić o
wysyłkę... zaczynam kompletowac powoli wyprawkę Ale jeszcze z lekkim strachem...poszukuję fajnych pieluch i zastanawiam się czy któraś z Was używała muslinowych ?
pochwal się nam kacikiem maluszka?

@smerfik88 ja juz wyczekuje poniedziałku - idę wtedy do szpitala i prawdopodobnie we wt cc
Jak tam kompletowanie wyprawki?

@Porzeczka1234 ja mysle ze na takie dawki metforminy mamy czas góra 2x1 bym brała albo 1x 750xr na noc jak Ci kiedys pisalam
@Oczekujaca123 z tranem uwazaj bo moze miec za duzo vit A a to szkodliwe w ciązy. Lepiej te przeznaczone typowo dla ciężarnych'

A z witaminami to moim zdaniem wszystko jedno ja od 3 miesiecy zadnych nie biore
Ok dzieki za sugestie :*

Nie bierzesz nawet kwasu foliowego ?

Dziewczyny proszę o podpowiedź:Ile kosztuje wlew z witaminy c 75,3gr pascorbin? Mąż ma zalecone przy naprawie plemników(antyoksydant).

@Oczekujaca123 ja odstawiłam witaminy przez problemy żoładkowe brałam tylko te leki co musiałam. Nikomu nie polecam odstawiać ale w ostatnim trymestrze nie są aż takie ważne.
Kwas foliowy niezbedny przez pierwsze 3 miesiace kiedy kształtuje sie ukl nerwowy i to mysle ze 800 najlepiej a ja bralam femibion najpierw 1 potem 2 próbowałam prenatal ale dostałam zaparć bo ma dużo żelaza
@smerfik88 pochwalę się jak będzie kącik pewnie z maluszkiem póki co jest łóżeczko i komódka ale się spóźniają z roletami, zasłonkami
Jaki wózeczek wybrałas?

reklama
Do góry