Jeśli chodzi o wyniki to pisze sobie kartkę i każe przychodzić po skierowania jak jest w gabinecie państwowo także chociaż to dobre.@kasiula222 to na pewno wszystko jak z tej strony. Może dziewczyny z Rzeszowa się odezwa gdzie robiły badania immuno?Czy tylko w Krk. A mąż / partner robił badanie.
@justkaki to chyba dobre wieści wprowadź lekką dietke i będą pkemnicznik hulać ja też myślę że to dobry krok że stanem zapalnym mój m też brał biseptol 3 tygodnie i już plemniki wróciły do żywotności. Niestety służba zdrowia rządzi się naszymi pieniędzmi. Życzę abyś szybko wróciła do zdrowia
reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Cholera ale to tylko 1 dzien różnicy masz pewność, że to @ ? Może to jakieś plamienia ? Idziesz jeszcze na usg! Mi też się kiedyś zdążył cykl 23 dni !@Porzeczka1234 u prof.Malinowskiego byliśmy akurat w 4 dc i pozwolił się starać i mój wziął jeszcze w ten sam dzień steryd, no a ja mądra zamiast nic nie brać albo jak Bóg przykazał clo od 3 do 7 , to wzięłam od 4 do 8, no i mam za swoje.
@kasiula222 rozszeżone badanie nasienia wystarczy na początek!
tęczowa89
Ja encorton wdrozylam po 3 poronieniu, ale dawka byla mala. Wtedy tez mialam za Malo heparyny. W ogole celowalam jak kula w plot. Dopiero z szostej ciazy mam synka. Wiec, ze nas juz tu trzy. Mnie sie udalo, @marshia juz tak daleko teraz czas na Ciebietęczowa 89 to jesteśmy i już 3 z SM wcześniejsze ciążę bez encortonu ?
Oczrkujaca super że są dwa maleństwa oby wszystko było dobrze i już cię nie straszyło plamienie .
@marishia piękny brzusio . Zazdraszczam
Destino . Kciuki by te plamienia już znikły ... żebyś już była spokojniejsza ..Może wybierz się do psychologa gdzieś jak taka depresja cię dopada
Ola jak samopoczucie?
kasiula222
Ja jestem 3 tyg dzisiaj po drugim poronieniu . Mam już dwoje dzieci , jedno niestety niepełnosprawne . A teraz te poronienia . Porobie badania i będę próbować na wiosnę znów . Jaka dawkę miałaś sterydu o heparyny . Ja a teraz miałam heparynę 0.4 plus duphaston i witaminy metylowane .Dziwne że wcześniej mogłam donosić ciążę a teraz tak się dzieje ..Ja encorton wdrozylam po 3 poronieniu, ale dawka byla mala. Wtedy tez mialam za Malo heparyny. W ogole celowalam jak kula w plot. Dopiero z szostej ciazy mam synka. Wiec, ze nas juz tu trzy. Mnie sie udalo, @marshia juz tak daleko teraz czas na Ciebie
marshia
Ja encorton wdrozylam po 3 poronieniu, ale dawka byla mala. Wtedy tez mialam za Malo heparyny. W ogole celowalam jak kula w plot. Dopiero z szostej ciazy mam synka. Wiec, ze nas juz tu trzy. Mnie sie udalo, @marshia juz tak daleko teraz czas na Ciebie
My w ogóle podobnym trybem lecimy . Ja tez dopiero po 3 stracie wdrozylam encorton (mała dawka - 5 mg), heparynę i acard. A dopiero 6 ciąża prawidłowa. I oby do lutego trwała w takiej pozytywnej wersji jak dotąd
Kciukaski za rodzeństwo
tęczowa89
15 mg sterydu I 0.6 heparyny. Zycze aby sie udalo.Ja jestem 3 tyg dzisiaj po drugim poronieniu . Mam już dwoje dzieci , jedno niestety niepełnosprawne . A teraz te poronienia . Porobie badania i będę próbować na wiosnę znów . Jaka dawkę miałaś sterydu o heparyny . Ja a teraz miałam heparynę 0.4 plus duphaston i witaminy metylowane .Dziwne że wcześniej mogłam donosić ciążę a teraz tak się dzieje ..
Ja robilam 24, 26, 29 i chyba 31dc potem jakos.po tyg powtorzylam przed sana wizyta o tyle. Ale ja to wariatka jestem.. gdybym byla normalna to bym tylko powtorzyla po 48h moze ze 2 razy i juz.
no to ja nie wiem czy powtórzyć bo ostatnio jak robilam to malo przyrosla i skonczyla sie radosc... teraz sie boje...
kasiula222
No to sporo tego sterydu . Ile ma synek . Dzięki mam nadzieję że się w przyszłości uda . A nie miałaś rutu po ciąży ? Leczylas się czymś ? Ile lat chorujesz?15 mg sterydu I 0.6 heparyny. Zycze aby sie udalo.
reklama
Beciiia-87
Spokojnie jak na wojnie! tak byłam intubowana i wcale szczególnie mnie gardło nie bolało. A po głupim Jasiu byłam wylajtowana zupełnie to dobry czas na laparo uwierz mi bo dopiero latem by Ci to przeszkadzało. Co do starań to normalnie od nowego cyklu także nie ma żadnych przeciwwskazań. Co do diety - lekkostrawna bo będziesz z 30 h bez jedzenia ale ja wcielam schabowe go i też nic mi nie było będzie dobrze !@Beciiia-87 - dziękuję za odpowiedź odnośnie laparo;* a powiedz mi, jakie zalecenia odnośnie starań dostałaś? ile musisz odczekać? mi wstępnie gin. powiedziała, że 3-4 miesiące.
Czy do narkozy byłaś intubowana? Ja się tego mega boje, bo potem ponoć ból gardła, itd. Kurcze, akurat zima idealna na kąpiele w gorącej wodzie, a tu będzie dupa nie będę mogła... szkoda, pewnie przez miesiąc tak trzeba się będzie pilnować? a jak z dietą po? musiałaś jakąś szczególną pilnować?
@Bunia10 - nie rozumiem, jak mogli Ci powiedzieć w ten sposób, że "zepsułaś statystyki"?! WTF? my nie jesteśmy królikami doświadczalnymi, za przeproszeniem, by psuć statystyki :/ Co za barany! Takie teksty i rozmowy to bez kitu trzeba by było nagrywać!:/
@olaa90 - jak dziś samopoczucie?
@marshia - jak mijają kolejne tygodnie? teraz pewnie jakoś krzywa cukrowa powoli? daj znać jak wyniki!
@marzycielka81 - dziękuję kochana!!! ;* Tak idę na oddział IV, ten co ostatnio - onkologiczny. Mam przyjść w niedzielę o 8.00 rano, zabieg mam mieć w poniedziałek. Dziurki robią gdzie? Właśnie dr mi powiedziała, że standardowo jest 4 tyg. L4, ale jak to usłyszałam to zwariowałam... myślałam, że z 2 tyg. Chyba aż tak długo nie będę chciała siedzieć w domu... uproszę ją o te 2- max 3 tyg. A powiedz proszę, jak się czułaś po? Jak szybko doszłaś do siebie z codziennymi zadaniami? Po jakim czasie pozwolili Ci się starać? :*
@burczuś - dziękuję, jeszcze troszku... ;* mam nadzieję, że w styczniu obie będziemy mogły razem wystartować powoli ze starankami<3
@Destino - Helenka bardzo mi się spodobała! Piękne imię <3
@Oczekujaca123 i @plastulinka dajcie znać co u Was, trzymam mocno kciuki! ;*
@marshia kciukasy trzymam
Podziel się: