@zosiak, mi pomaga ze po kazdym niepowodzeniu kompletnie odrywam sie od tematu ciazy, trwa to niedlugo, moze miesiac, i wracam do tematu jeszcze z wieksza sila. U mnie dodatkowy problem ze nie zachodze a wiec jest to troche bardziej skomplikowane bo musze robic ivf, zdecydowalam sie robic w Polsce a wiec dochodza do tego przyjazdy, hotele, samoloty. Szczerze to czasami sie zastanawiam skad biore sile do walki, dla mnie to dziala jak narkotyk, nie moge przestac. Mam synka w domu a wiec teoretycznie powinnam dac na luz i zostawic jak jest ale nie potrafie. Zycze Ci i wszystkim dziewczyna ktore watpia w powodzenie aby tez znalazly w sobie sile walki, bo naprawde warto!
@czarna_mala, wysokie te NK ale nie znam sie, sama boje sie ich robic [emoji33]Ale z tego co wiem Nk w miare latwo mozna doprowadzic przez leczenie. A wiec glowa do gory, z tego co pamietam to reszte badan mialas ok a wiec tragedii nie ma. Jak sie nazywa to badanie co robilas?
@bertha, kochana mam nadzieje ze wizyta u doktora przyniesie jakis konkretny plan, a kto to jest doktor Gizler? W jakim kierunku teraz uderzasz? Myslisz o ivf?
Co do miesiaczki to ja od momentu kiedy zaczelam cwiczyc i odlozylam gluten mam regularne (a kiedys mialam zawsze wywolywane bo sama @ przychodzila moze co pol roku) i tez bezbolesne, zawsze mnie zaskoczy bo nawet nie wiem kiedy sie zacznie. Ciezko mi w to uwierzyc ze taki wplyw to moglo miec ale innego powodu nie widze, cos musi w tym byc!
Dziewczyny, piekne Wasze dzieciatka. Ostatnio na fejsie mi wyskoczylo zdjecie jak moj synus byl taki malutki i znow dostalam kopa w tylek aby walczyc!
@Lili81, punkcje bede robic w Szwajcarii. Z tego co wiem to w Polsce nie oferuja NK z macicy a wlasnie tylko przez badanie krwi.
@burczus, mysle ze on nie myslal o tym tak jak ty, to tylko facet! Ciezko czasami to zrozumiec ale oni inaczej mysla. Glowa do gory i dzialaj dalej, moze pogadaj z nim szczerze. Cos mi sie wydaje ze sie zdziwi ze Ty tak to odczulas!
Doczytalam, doczekacie sie kochana a poki co glowa do gory, cycki do przodu i jedziemy dalej
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom