marzycielka81
Fanka BB :)
Sliczne wszystkie Wasze dzieciaczki.
Usmialam sie z kolegow z pracy.
Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom
Usmialam sie z kolegow z pracy.
Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie wiesz czy pobranie tej próbki endometrium nie jest w jakiś sposób niekorzystne dla nas? Przecież jak pobiera próbkę to tez chyba jakiś zrost się po tym robi? Dlaczego wybrałaś laparoskopie? Może tez powinnam się nad tym zastanowić. Co do progesteronu to nie mam plamien przed okresem ale fajnie ze podałaś dzień kiedy trzeba to zbadać na pewno skorzystamPodczas histero sprawdzają wnętrze macicy, pobierają próbkę endoemtrium i w badaniu histopatologicznym jest badane. Laparo nie zagłada do środka macicy tylko wokoło, sprawdza czy nie ma endometriozy, zrostów.
Także to dwa różne badania i laparo już jest trochę mniej lajtowym bo masz 3 dziury w brzuchu.
Progesteron sprawdź 7 dni po owulacji badaniem krwi. Zobaczysz poziom. Masz plamienia przed @? To tez oznaki niskiego progesteronu. Ale często dostaje się progesteron profilaktycznie, np luteinę, duphaston, prolutex często przy in vitro dają.
Cudowne dzieciaczki!!!!!
Słodka Asienka :-) jak ten czas leci :-)Dziewczyny ja wczoraj mialam rok od odjescia drugiego Aniolka
Codziennie wyje ze szczescia trzymajac moj skarb.
I zawsze chcialam 3 dzieci ,teraz jestem wdzieczna ,ze mam AZ jedna poki co[emoji5]
Rok temu przezywalam kolejny raz tragedie a dzis mam swoj skarb
Zycze kazdej z Was tego cudu.
Zycie zmienia sie o 180 stopni ale warto
walczyc .
Nawet jak mowia ,ze sie nie uda[emoji5]
I tez mialam mysli po 2 poronieniu ,ze jak sie nie uda to nie wiem czy M mnie nie zostawi .
Mowil ,ze by nie zostawil.
Ale byl placz
@Porzeczka1234 piekna historia kolezanki az sama sie wzruszylam
A tu foteczki mojej koali (ciagle na rekach) z okazji pierwszego miesiaca[emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U taty najlepiej - Miśka też tak ma
Cudowna [emoji7]
Jest i nasz książę Forumowy.@Porzeczka1234 oczywiscie ze sa doly i zalamania zwlaszcza jak dookola sie slyszy, ze matka sie nie bedzie, a cialo robi swoje.
I prawda jest, ze prawdziwe swiatlo do naszego zycia wraca dopiero z narodzinami. A jednak nastawienie duzo zmienia i to, czy wokol mamy ludzi, ktorzy nas wspieraja i daja nadzieje. Tak foteczki maluszkow daja nadzieje. To nasz cudzik
Zobacz załącznik 841194Zobacz załącznik 841195Zobacz załącznik 841196
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A nie wiesz czy pobranie tej próbki endometrium nie jest w jakiś sposób niekorzystne dla nas? Przecież jak pobiera próbkę to tez chyba jakiś zrost się po tym robi? Dlaczego wybrałaś laparoskopie? Może tez powinnam się nad tym zastanowić. Co do progesteronu to nie mam plamien przed okresem ale fajnie ze podałaś dzień kiedy trzeba to zbadać na pewno skorzystam