reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny - szczepienia.
Możecie mi coś na ten temat powiedzieć? Przy allo mlr wynik 0 podchodzę z mezem, tzn dr P kieruje nas do kogoś rozumiem? Ile takie szczepienia mniej więcej trwają ? Pare ms ? Ile ich tak przeważnie trzeba i jaki jest koszt jednego szczepienia? Jeśli męża nie działa to ja sama sobie szukam innego mężczyzny czy jak ??
@olaa90 ja mialam szczepienia w 2016.i bylo tak:szczepienia co 3 tygodnie. koszt z teraz to okolo 700zl-oczywiscie jedno. Szczepienia najlepiej 3. Ja mialam 2 bo startowalam z mlr 27. Jesli test wyjdzie dodatni to trzeba robic szczepienia pullowane.nikogo nie szukasz.tego dnia co masz szczepienie to jeszcze z 14 innych mezczyzn oddaje krew swoim żonom.i z ich krwi sa te szczepienia. miesza sie chyba od 3 osob te limfocyty. tak to w skrócie wyglada.

reklama
@burczuś a jak długo takie szczepienia maja „termin ważności” ? Próbowałaś na sterydzie ciąże prowadzić , czy od razu na szczepienia się zdecydowałaś ?

@Porzeczka1234 ja zaczynam starania na wiosne....wogole licze na wysyp dwoch kresek bo cicho tu sie zrobiło ..... Myślę teraz co zrobic z tym kwasem foliowym pomożecie mi? czy zamienić actifolin 2 mg na solgar meylowany kwas foliowy i acidum folicum 5 mg i dodatkowo pregna plus co myslicie? konczy mi sie actifolin i sie po prostu zastanawiam co kupic ?

Witam sie i ja :)
Nie było mnie całe wieki bo az 3 dni :p
Niestety u mnie od piatku panuje "zemsta faraona" u obu chłopaków tylko róznymi stronami, no powiem wam, że kolorowo :( i tyle... w tym temacie
Nie wiem, nie czytałam co się u was dzieje, ale myśle, że spowrotem wkręce sie w rytm a moja @agatush porządku pilnowała :)

Dla ciekawskich wrzuciłam dwie nowe ciąże zaliczane do sukcesów @matulkaa @Funia90
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
przenosząc je z wątku staraczek
Link do: "Staraczki" lista oraz BADANIA

Polecam, prosze, apeluję do chetnych duszyczek o uzupełnienie naszej wiedzy o kolejne wpisy i opisy :* to dla was!

@olaa90 była proba na sterydzie.nieudana. szczepienia rożnie mowią-3-6 miesiecy. Nam po szczepieniach przez rok nie udawalo się wogóle zajsc. A jak zaszlismy to już myśle szczepienia nie mialy wpływu. Także taka to historia.yslę że wybierzemy sie ponownie do Paśnika.

@burczuś o matko... :( a ten dr Sacha to osobistość typu Paśnik tylko inny rewir tak? Czy ktos inny (okolice Krk) tym się zajmuje? a jakie skutki uboczne tych szczepień Ew. Są ? Bo mnie to jakoś strasznie przeraża... ale boje się myśleć co będzie jeśli steryd mie zadziała i co z mojej macicy zostanie po Ew. 3 już niepowodzeniu ;/ ;/

Witam sie i ja :)
Nie było mnie całe wieki bo az 3 dni :p
Niestety u mnie od piatku panuje "zemsta faraona" u obu chłopaków tylko róznymi stronami, no powiem wam, że kolorowo :( i tyle... w tym temacie
Nie wiem, nie czytałam co się u was dzieje, ale myśle, że spowrotem wkręce sie w rytm a moja @agatush porządku pilnowała :)

Dla ciekawskich wrzuciłam dwie nowe ciąże zaliczane do sukcesów @matulkaa @Funia90
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
przenosząc je z wątku staraczek
Link do: "Staraczki" lista oraz BADANIA

Polecam, prosze, apeluję do chetnych duszyczek o uzupełnienie naszej wiedzy o kolejne wpisy i opisy :* to dla was!

Śledziła czytała, ale interweniować nie musiała :p :)

@nafoczka Ja planuje wrzucić opis po szczęśliwym rozwiązaniu dodam z wielką przyjemnością i radością jeśli dzięki temu przybliży to choćby jedna niewiaste do macierzyństwa: )
@smerfik88 może zajrzyj właśnie w ten link ciążę zakończone sukcesem tam są opisy co dziewczynki brały. Ja i @agatush to już wiesz co bralysmy.

reklama
@burczuś o matko... :( a ten dr Sacha to osobistość typu Paśnik tylko inny rewir tak? Czy ktos inny (okolice Krk) tym się zajmuje? a jakie skutki uboczne tych szczepień Ew. Są ? Bo mnie to jakoś strasznie przeraża... ale boje się myśleć co będzie jeśli steryd mie zadziała i co z mojej macicy zostanie po Ew. 3 już niepowodzeniu ;/ ;/
@olaa90 ja nie słyszałam o skutkach ubocznych. Parę lat temu też szczepieniom mówiłam zdecydowane NIE. Dlaczego? Bo uważałam,ze to jest już zbyt mocna ingerencja w moje ciało. No ale jak miałam kolejne straty to zdanie zmieniłam. Bo tylko krowa nie zmienia poglądów;)
Wiem,że w Krakowie jest Sacha i Sydor. Któraś z dziewczyn pisała, który jest od czego. ja nie pamiętam który z nich jest immunologiem. Myślę,że google prawdę Ci powie jeśli żadna z dziewczyn nie podejmie tematu.

Do góry