reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia - ja też inwestuje, ale coś mi kiepsko idzie :/ Wczoraj 16 dc, a endo tylko 6,5 mm... :( (cykle mam 33-34 dniowe)

@Lili81 - ja sporo badań immunologicznych robiłam w labolatorium przy szpitalu na ul. Szpitalnej w Poznaniu, niestety nie pamiętam nazwy tego labu.
Warto też rozejrzeć się w necie, gdzie są pkt pobrań ALABu czy Synevo - tam powinny być te badania. ANA np. robiłam w zwykłym przyszpitalnym labie na ul. Lutyckiej.

@marshia - tak jak już Ci pisałam, super, że masz plan! ;*

@Totois30 - Dzięki kochana za cytat (z którego nic nie rozumiem i tak hahah). Ogólnie, w moich wynikach chyba nigdzie nie znalazłam tego DFS70, mam jakieść scs70 czy cos takiego. No nic, dalej wiem - że nic nie wiem.

reklama
@matylda23 dziękuję że pytasz tak wczoraj miałam polowkowe wszystko ok posprawdzal przepływy i tez są ok więc tylko się cieszyć sterydy nie dawno odstawilam całkowicie a duphaston biorę po jednej tabletce skończę opakowanie więc może do końca tyg mam glukophage też już zmniejszyłam biorę tylko pół tabletki i po tyg odstawie całkowicie metyli też nie biorę ale zacznę łykac magnez bo coś łydki mnie bolą i czasami brzuch też się stawia twardnieje

@dżoasia - ja też inwestuje, ale coś mi kiepsko idzie :/ Wczoraj 16 dc, a endo tylko 6,5 mm... :( (cykle mam 33-34 dniowe)

@Lili81 - ja sporo badań immunologicznych robiłam w labolatorium przy szpitalu na ul. Szpitalnej w Poznaniu, niestety nie pamiętam nazwy tego labu.
Warto też rozejrzeć się w necie, gdzie są pkt pobrań ALABu czy Synevo - tam powinny być te badania. ANA np. robiłam w zwykłym przyszpitalnym labie na ul. Lutyckiej.

@marshia - tak jak już Ci pisałam, super, że masz plan! ;*

@Totois30 - Dzięki kochana za cytat (z którego nic nie rozumiem i tak hahah). Ogólnie, w moich wynikach chyba nigdzie nie znalazłam tego DFS70, mam jakieść scs70 czy cos takiego. No nic, dalej wiem - że nic nie wiem.
Dzięki badanie ANA zrobię wszędzie gorzej jest z kir i allo mlr. Wiem też ze Przybycien zleca te badania. Może dziewczyny które do niego jeżdżą by mi coś podpowiedziały please

@Lili81 na pewno mozna je tez zrobic w Lodzi
Ale wyczytałam ze w diagnostyce w Bydgoszczy chyba tez mozna. Poszukaj na ich stronie badanie się u nich nazywa test MLR

@dżoasia Fajnie, że masz taką gin ja też mam takiego skarba :) Mojej bym na nikogo nie zamieniła. Czyli zostajesz w tej klinice ale zmieniasz lekarza? Wiadomo juz kiedy mozecie robic transfer?

Dziewczyny mam pytanie ile dni od odstawienia progesteronu dostawałyscie okres? Ja wlasnie walcze z ta torbiela i czekam na okres jak na walentynki :D:D:p

@dżoasia Fajnie, że masz taką gin ja też mam takiego skarba :) Mojej bym na nikogo nie zamieniła. Czyli zostajesz w tej klinice ale zmieniasz lekarza? Wiadomo juz kiedy mozecie robic transfer?

Dziewczyny mam pytanie ile dni od odstawienia progesteronu dostawałyscie okres? Ja wlasnie walcze z ta torbiela i czekam na okres jak na walentynki :D:D:p
Ja tak dwa do trzech dni po odstawieniu dupka[emoji4]

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

@matylda23 u mnie to tak w okolicach pępka najbardziej Ale mam wrażenie, że cały chce mi rozsadzic i zaraz eksploduje :) może to i mnie to też jelita wczoraj wcześnie jadłam kolację lekka i było ok. A fakt zawsze na wieczór sobie folgowalam. Muszę zaobserwować.

reklama
Do góry