bertha
Fanka BB :)
@Porzeczka1234 z mojej strony kciuki za ciocię. Niech szybko wraca do zdrowia :*. Moja mama ok. Jest po 2 chemii i całkiem dobrze to znosi. W piątek TK kontrolny, troszkę trzęsiemy portkami. W pon kładzie się do szpitala na dodatkowe badania i będzie trochę stresu. Ale jestem dobrej myśli .
Co do przystojniaka - cieszę się, ze się podjął i nie muszę biegać po innych ginach Jak wiadomo jego pozytywne fluidy dobrze na mnie działają, wiec wolę się oddać w jego rece Będę chyba pierwsza na tym forum z accofilem domacicznie. Pionierka
@Maciejka78 @bobasek1990 @matylda23 kurcze.... ja pamietam Wasze pierwsze testy i bety, a Wy juz tak daleko. I tak dobrze! To najważniejsze .
@dżoasia uwielbiam Twoje pozytywne nastawienie
@bertha kłułaś się już accofilem??? Dawaj znaka regularnie jak się czujesz.
@Marthi tak jak pisakam wg mnie pęcherzyk podrośnie i endo tez ze 2-3 mm powinno. Sama jestem ciekawa jak wyjdzie
@czarna_mala @mała79 @marzycielka81 kciuki za Was
Klulam sie o 17:15. jak dziewczyny sugerowały, wzielam tez paracetamol. Na razie nic nie czuje nietypowego
@Marthi, ty jesteś jakies 4 dni przed owu. Ja 4 dni przed owu miałam 7,5mm. W dzien owu juz 10mm. Takze spokojnie jeszcze ze 2-3mm podrośnie u ciebie!