Totois30
Fanka BB :)
@pixi.nova ja dokladnie jak mala79, 2,3 dni. @Marthi wiesz bez tych liczb nic nie mozna powiedziec bo negatyw to chyba wynik 1-15 a na dobra sprawe 10 to juz jest jakas aktywność
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fondie ta kobieta co sie zajmuje immunologia to Iwona Janosz z Provity. Nie musisz isc wczesniej do ginekologa, bo ona tez jest ginekologiem poloznikiem tylko teraz zajmuje sie tez tymi komorkami nk. Nie wiem teraz co Ci doradzic, jesli chodzi o leczenie jak masz problem z nk to jak najbardziej do niej, jesli z innymi problemami immunologicznymi to nie wiem czy ona tez sie tym zajmuje. Spytaj Ardy bo ona tez do niej chodzi i Arda miala tam tez problemy z immunologia. Wizyta u dr kosztuje 170 zl, ale ona chyba tez w Zabrzu przyjmuje, znajdz adres w google, pewnie bedzie taniej.
A żadna z was nie próbowała robić gdzie indziej tych badań jestem z Bydgoszczy i trochę mam daleko do KrakowaLili81 dr Przybycien wysyła do Krakowa na te badania do prokocimia na allo i kir
@dżoasia super , że czystko kochana z różańcem szukać takiego gina ściskam
@matulkaa rodzisz to już z tego co pamiętam
@marshia fajnie że przystojniak stanie na wysokości zadania. Jak mama?
@pixi.nova 2 -5 dni po odstawieniu dostawałam @
@matylda23 @Maciejka78 mnie malina mowił że lepiej magnez forte asmag brałam więcej 3x2 lepszy niż nospa
@iveo ja często mam zapalenie bakteryjne ja raczej nie brałam na to antybiotyku tylko raczej priobiotyk doustny dopochwowy i dużo kefiru zawsze pomagało
@magda1208 @dżoł kochane co u Was?
Dziewczyny z ciocia lepiej pisze smsy mówi proste słowa jest w szpitalu rehabilitacyjny mamy nadzieję , że będzie dobrze dziękuję za modlitwy proszę nieśmiale o więcej
@Porzeczka1234 z mojej strony kciuki za ciocię. Niech szybko wraca do zdrowia :*. Moja mama ok. Jest po 2 chemii i całkiem dobrze to znosi. W piątek TK kontrolny, troszkę trzęsiemy portkami. W pon kładzie się do szpitala na dodatkowe badania i będzie trochę stresu. Ale jestem dobrej myśli .
Co do przystojniaka - cieszę się, ze się podjął i nie muszę biegać po innych ginach Jak wiadomo jego pozytywne fluidy dobrze na mnie działają, wiec wolę się oddać w jego rece Będę chyba pierwsza na tym forum z accofilem domacicznie. Pionierka
@Maciejka78 @bobasek1990 @matylda23 kurcze.... ja pamietam Wasze pierwsze testy i bety, a Wy juz tak daleko. I tak dobrze! To najważniejsze .
@dżoasia uwielbiam Twoje pozytywne nastawienie
@bertha kłułaś się już accofilem??? Dawaj znaka regularnie jak się czujesz.
@Marthi tak jak pisakam wg mnie pęcherzyk podrośnie i endo tez ze 2-3 mm powinno. Sama jestem ciekawa jak wyjdzie
@czarna_mala @mała79 @marzycielka81 kciuki za Was
@matylda23 taaak z pierszi ruchami tak jest[emoji4]
Rozumiem z cc[emoji4]
Ja juz doszlam do siebie jedynie przykro mi ,ze dlugo nie mozna dzwigac a ja sama jestem.
M mial jeden dzien wolny.
O reszcie nic nie napisze [emoji6]po co mi nerwy.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Porzeczka1234, @iveo dzięki za pamięć [emoji4] ale jeszcze chwilkę poczekają na mnie na porodówce [emoji13] jadę w piątek na kolejne ktg i prawdopodobnie ustalimy datę wywoływania. Bo na razie nic samo nie ruszyło [emoji4] a do terminu mamy jeszcze 13 dni.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom