reklama
Maciejka78
Fanka BB :)
@bobasek1990 mysle, ze acard i heparyna nie maja tu wiekszego wplywu. To jest naturalne zachowanie ciala w ciazy. My sie kochalismy i nie leciala mi krew.
@Maciejka78 macica bedzie ci sie stawiac. To tez normalne. Poki szyjka dluga i zamknieta to nie ma sie co martwic. Lepszy magnez niz nospa
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@Maciejka78 macica bedzie ci sie stawiac. To tez normalne. Poki szyjka dluga i zamknieta to nie ma sie co martwic. Lepszy magnez niz nospa
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
agatush
Moderatorka
@agatush Ty to zawsze na straży moich lekow stoisz ) dziękuję :* Ale, że już macica ćwiczy w 22 tc to jestem w szoku! Niech jeszcze poczeka bo ja maleńka muszę utuczyc
Spokojnie zdążysz ja podtuczyc zobaczysz :-)
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Dziewczynki możecie mi powiedzieć ile mniej więcej kosztuje badanie kariotypów w diagnostyce? Ile się czeka na wyniki? @roxie123 Ty robiłaś ostatnio - w diagnostyce? Ile płaciłaś
@agatush dziękuję, że pytasz :* u mnie ok... chyba. Ogólnie w pracy mamy teraz niezły nawał, w dodatku 2 osoby (z 5) przyniosly l4 i to na cały miesiąc, więc odpadło nam 40% pracowników
Zapowiada się szybki luty, więc jak dla mnie super, bo szybko zleci
Krwawienie juz ustaje, lecą jeszcze jakies syfy ale mam nadzieję, że w macicy będzie all ok jak się już skończy. Wizytę u takiej mojej zaufanej gin mam na 12 lutego (miała to być pierwsza ciążowa u niej, bo miała mnie prowadzić ale wyszło jak wyszło, więc niech przynajmniej mi powie, że tam wszystko ok, bo inaczej... :/ )
btw - słyszała któraś o dr Wojciechu Kolawie? Jakieś opinie? Pracuje w różnych miejscach, ale też i w mojej klinice, na profilu na znanymlekarzu chwali się, że lubi świadomych pacjentów, więc zastanawia mnie fakt - na ile świadomych i dociekliwych
Czytam Was w miarę regularnie i kibicuję wszystkim, ale w związku z zapierdzielem w pracy będę się mniej udzielać, co nie znaczy, że za wszystkie staraczki, zaciążone i dzidziusie po drugiej stronie brzuchów nie będę trzymać kciuków nadal
@agatush dziękuję, że pytasz :* u mnie ok... chyba. Ogólnie w pracy mamy teraz niezły nawał, w dodatku 2 osoby (z 5) przyniosly l4 i to na cały miesiąc, więc odpadło nam 40% pracowników
Zapowiada się szybki luty, więc jak dla mnie super, bo szybko zleci
Krwawienie juz ustaje, lecą jeszcze jakies syfy ale mam nadzieję, że w macicy będzie all ok jak się już skończy. Wizytę u takiej mojej zaufanej gin mam na 12 lutego (miała to być pierwsza ciążowa u niej, bo miała mnie prowadzić ale wyszło jak wyszło, więc niech przynajmniej mi powie, że tam wszystko ok, bo inaczej... :/ )
btw - słyszała któraś o dr Wojciechu Kolawie? Jakieś opinie? Pracuje w różnych miejscach, ale też i w mojej klinice, na profilu na znanymlekarzu chwali się, że lubi świadomych pacjentów, więc zastanawia mnie fakt - na ile świadomych i dociekliwych
Czytam Was w miarę regularnie i kibicuję wszystkim, ale w związku z zapierdzielem w pracy będę się mniej udzielać, co nie znaczy, że za wszystkie staraczki, zaciążone i dzidziusie po drugiej stronie brzuchów nie będę trzymać kciuków nadal
Ostatnia edycja:
my_rainbow_baby
Początkująca w BB
.
Ostatnia edycja:
@Maciejka78, jesli to stawianie nie powoduje skracani szyjki to ok
burczuś
Witaj @my_rainbow_baby ...rozgość się i my Ciebie przytulamy. Napisz coś więcej...ile strat? Czy jakis lekarz Cie ogarnia itd?
reklama
Podziel się: