reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hmm no to nie badałam kariotypu. A myślicie że przy poronieniach trzeba to badać jak mam już jedno dziecko?

reklama
@bobasek1990 mysle, ze acard i heparyna nie maja tu wiekszego wplywu. To jest naturalne zachowanie ciala w ciazy. My sie kochalismy i nie leciala mi krew.

@Maciejka78 macica bedzie ci sie stawiac. To tez normalne. Poki szyjka dluga i zamknieta to nie ma sie co martwic. Lepszy magnez niz nospa

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki możecie mi powiedzieć ile mniej więcej kosztuje badanie kariotypów w diagnostyce? Ile się czeka na wyniki? @roxie123 Ty robiłaś ostatnio - w diagnostyce? Ile płaciłaś :)

@agatush dziękuję, że pytasz :* u mnie ok... chyba. Ogólnie w pracy mamy teraz niezły nawał, w dodatku 2 osoby (z 5) przyniosly l4 i to na cały miesiąc, więc odpadło nam 40% pracowników :eek:
Zapowiada się szybki luty, więc jak dla mnie super, bo szybko zleci ;)
Krwawienie juz ustaje, lecą jeszcze jakies syfy ale mam nadzieję, że w macicy będzie all ok jak się już skończy. Wizytę u takiej mojej zaufanej gin mam na 12 lutego (miała to być pierwsza ciążowa u niej, bo miała mnie prowadzić ale wyszło jak wyszło, więc niech przynajmniej mi powie, że tam wszystko ok, bo inaczej... :/ )
btw - słyszała któraś o dr Wojciechu Kolawie? Jakieś opinie? Pracuje w różnych miejscach, ale też i w mojej klinice, na profilu na znanymlekarzu chwali się, że lubi świadomych pacjentów, więc zastanawia mnie fakt - na ile świadomych i dociekliwych :D

Czytam Was w miarę regularnie i kibicuję wszystkim, ale w związku z zapierdzielem w pracy będę się mniej udzielać, co nie znaczy, że za wszystkie staraczki, zaciążone i dzidziusie po drugiej stronie brzuchów nie będę trzymać kciuków nadal :)

Ostatnia edycja:
Witaj rainbow, tulimy i pisz coś więcej. Jaki lekarz cię prowadzi, jakie badania masz zrobione, jakie leki bierzesz w ciąży.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry