reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hmm no to nie badałam kariotypu. A myślicie że przy poronieniach trzeba to badać jak mam już jedno dziecko?

reklama
@bobasek1990 mysle, ze acard i heparyna nie maja tu wiekszego wplywu. To jest naturalne zachowanie ciala w ciazy. My sie kochalismy i nie leciala mi krew.

@Maciejka78 macica bedzie ci sie stawiac. To tez normalne. Poki szyjka dluga i zamknieta to nie ma sie co martwic. Lepszy magnez niz nospa

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki możecie mi powiedzieć ile mniej więcej kosztuje badanie kariotypów w diagnostyce? Ile się czeka na wyniki? @roxie123 Ty robiłaś ostatnio - w diagnostyce? Ile płaciłaś :)

@agatush dziękuję, że pytasz :* u mnie ok... chyba. Ogólnie w pracy mamy teraz niezły nawał, w dodatku 2 osoby (z 5) przyniosly l4 i to na cały miesiąc, więc odpadło nam 40% pracowników :eek:
Zapowiada się szybki luty, więc jak dla mnie super, bo szybko zleci ;)
Krwawienie juz ustaje, lecą jeszcze jakies syfy ale mam nadzieję, że w macicy będzie all ok jak się już skończy. Wizytę u takiej mojej zaufanej gin mam na 12 lutego (miała to być pierwsza ciążowa u niej, bo miała mnie prowadzić ale wyszło jak wyszło, więc niech przynajmniej mi powie, że tam wszystko ok, bo inaczej... :/ )
btw - słyszała któraś o dr Wojciechu Kolawie? Jakieś opinie? Pracuje w różnych miejscach, ale też i w mojej klinice, na profilu na znanymlekarzu chwali się, że lubi świadomych pacjentów, więc zastanawia mnie fakt - na ile świadomych i dociekliwych :D

Czytam Was w miarę regularnie i kibicuję wszystkim, ale w związku z zapierdzielem w pracy będę się mniej udzielać, co nie znaczy, że za wszystkie staraczki, zaciążone i dzidziusie po drugiej stronie brzuchów nie będę trzymać kciuków nadal :)

Ostatnia edycja:
Witaj rainbow, tulimy i pisz coś więcej. Jaki lekarz cię prowadzi, jakie badania masz zrobione, jakie leki bierzesz w ciąży.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry