reklama
Hejka ja jezdzi
Hejka ja jeździłam z Bydgoszczy do Gamę ty do dr Śliwiński ego ale przeciągnąć mnie 2 lata i nic nie pomog@roxie123 lekarze do których chodzicie sa bardzo daleko. Najchętniej pojechalabym do tego u którego byłaś, ale z Trojmiasta to kawał drogi
Hejka ja jeździłam z Bydgoszczy do gamę ty w Gdyni ale tam zmarnował am 2 lata i tam mi nie pomogli. Tez jestem zapisana do Przybycienia chociaż mam strasznie daleko ale na lekarzy którzy leczą pi omacku szkoda czasu.@roxie123 lekarze do których chodzicie sa bardzo daleko. Najchętniej pojechalabym do tego u którego byłaś, ale z Trojmiasta to kawał drogi
a lepiej nie mówić, 8 czerwca 15.30 w Tarnowie. Czy na wizytach tez są takie opóźnienia jak pisałyście przy monitoringu?? trochę się martwię bo będę sama jechać pociągiem i nie chce wracać w nocy.@Lili81 kiedy masz wizytę ?
Gdzieś chyba w staraczkach ktoś pisał że dr.Mateusz Madejczyk z Poznania interesuje się takimi przypadkami jak my, tzn. interesują go problemy immunologiczne. Czy może ktoś z Was był już u niego, wieco coś o nim. Napatrzyłam się na wasze brzuszki i chyba nie wytrzymam do tej wizyty w czerwcu zwłaszcza, że do Poznania mam dużo bliżej.
Aha chciałam jeszcze zapytać o krzywą cukrową i insulinową jak je robiłyście. Tzn. badanie krwi na czczo, 1 godz. po glukozie i 2 godz. po glukozie? Ale tak samo tez do krzywej insulinowej? bo u mnie za każde badanie muszę zapłacic 50 zł na czczo i każde kolejne. A może wystarczy na czczo i po 2 godz?
a femibion nie ma form metylowych?Ja tez prenatal lykam bo ma metylki i nie biorę już dodatkowo osobno nic [emoji4] wit D tylko
Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
jak dzwoniłam tydz. temu to do Krakowa zapisy były wstrzymane do kwietnia dlatego zapisałam się do Tarnowa, jak już mam jechać tyle kilometrów to w sumie nie ma znaczenia. Jak wznowią zapisy to dajcie znać może będzie szybszy termin i skorzystam.@Lili81 to zależy co kto chce suplementować , jest dużo tych witamin na rynku osobiście dla mnie lepszy jest prenatal w składzie , ja bardzo długo stosowałam Femibion i mi homocysteina nie spadała , także przerzuciłam się na te , trochę poszłam za Funią ,bo ona miała troche tych mutacji i tylko prenatal brała
Ja nie słyszłam o tym lekarzu . Próbowałaś do Krakowa ? fakt na pierwszą wizytę ciężko się umówić
@ovli22 cudny psiak Chciałam pieska tej rasy,ale ma sierść,więc zdecydowaliśmy się na maltańczyka Ale Twój śliczny;*
@marshia po pierwsze..."Think positive" ! Po drugie..leki, które stumulują nasz cykl również zwiększają ryzyko poronienia. Także co tu dużo gadać...wszystko ma swoje plusy ujemne...i plusy dodatnie Co ma być to będzie...nic innego nie będzie. Nie wiem,czy leki wspomogą plemniory,bo się nie znam,ale myślę że warto brać.
A co do Mamy, to dobra wiadomość Cieszę się,że Mama dzielnie znosi wszystkie te leki,niedogodności itd. Wierzę,że będzie dobrze Zresztą a to wiesz;*
Miłego piątunia
@birczus tez myślałam o maltańczyku !! Uwielbiam je są śliczne i takie grzeczne , ale mój M chciał pieska z którym będzie mógł pobiegać albo chodzić na długie spacery i ja też takiego chciałam który będzie mnie wyciągał na zewnątrz .
Maltańczyk to typowy kanapowiec taki kochany do głaskania .
@ porzeczka tak jestem już tydzień w Polsce i jak narazie jest super
We wtorek mam wizytę u lekarza .
Jak będziesz chciała pieska to pomyślcie o maltańczyku jeśli twój M nie zabradzo do większych psów .
Ja mam spaniela i on wymaga dużo pracy i dużo uwagi .
Trzeba go dużo uczyć , bawić się z nim i dużo biegać , spędzać czas na świeżym powietrzu ( co jest dobre dla mnie tez )gdyż to pies myśliwski . Jeśli mu tego nie zapewnie będzie psem głupim a nawet agresywnym .
Mi się spanielki zawsze podobały , jak na nie patrzysz to ciagle im się mordka cieszy i ogonkiem machają . W Londynie w parkach jest ich pełno ! Takie biegające , puchate szczęśliwe mordki [emoji847][emoji847][emoji847].
Dziewczyny ale ile on nam radości daje !!
Dom jest inny ! Życie się troszkę zmieniło .
Mamo o kogo dbać jak M jest w pracy !
Nie myśle już tak ciagle o dziecku
Piesek daje podwody do uśmiechu , daje tyle miłości .
Jest jeszcE malutki ciagle za mną chodzi i jak mnie nie widzi to piszczy albo jak wyjde i zaraz wrócę to radość niesamowita !!! [emoji8][emoji8][emoji8]
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
Spajki
Ostatnia edycja:
reklama
olaa90
Fanka BB :)
@Lili81 na wizytę szybciutko max 40minut się czeka (zależy ile trzyma- mnie 50minut wiec wyszłam z gabinetu o 10). A tam ktoś chyba na 9:30mial.Jeśli chodzi o monitoring to w poniedziałek jak moja koleżanka miała wizytę na 13 i była już o 12:30 to było już 6 dziewczyn na monitoring... tak wiec @roxie123 nie wiem od której on się zaczynał (chyba o 14:00) to bite 2 h wcześniej dziewczyny kolejkę ustawiają...
Podziel się: