reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia ja robiłam w Kariogen i tam 380 od osoby
@roxie123 u mnie po tym Glucophage strasznie wzdęcia zaparcia i sennosc
@my_rainbow_baby immunologie zwykle da sie opanowac - dobre leczenie i bedzie OK
@dżoasia też szukam gina w Krakowie i nie wiem na kogo się zdecydować. Opis tego jest faktycznie interesujacy ....
@matylda23 jak się czujesz?
@Destino jak u Was? Udało się rozkręcić karmienie?
@Porzeczka1234 @kas90 @bea25ta @agatush jak Wasze małe? Napiszcie czasem co u nich :)
@marshia jaki u Ciebie etap? Wiesz co zrobić z tymi wynikami M?
Mam nadzieję że wysyp brzuszków będzie na zimo-wiosnę bo nam forum zamiera...

reklama
@my_rainbow_baby powiedz kiedy i jak wysoką tą ciążę straciaś poznałaś przyczynę? Jakie badania zrobiłaś leki jakieś brałaś jak tak to jakie?
Ja też straciłam późną ciążę 26 tydzień może coś tu z dziewczynami doradzimy! Ja urodziłam żywą córkę

@iveo nasza Zosia ogólnie dobrze dziś skończyła 3 miesiące tej nocy brzuszek dokuczał i dopiero teraz wstaliśmy . Nie narzekam 8 lutego mamy bioderka a 15 szczepienia a 25 lutego chrzest także cały miesiąc zajęty!! A u Ciebie jak staracie się widzisz gluten Ci nie wyszedł doczytałam super cieszę się przebadałaś się w wzdłuż i wszerz teraz pozostaje działać

@roxie123 dziekuje:*
@iveo o tym dr myslalam tylko pod wzgl przygotowania do kolejnego transferu, potem uciekam do mojej cudownej Ingi Ludwin - ją polecam z calego serca, jest swietna specjalistka, dosc droga niestety ale na poczatku, potem ze swoich pacjentek tak nie zdziera;) ona mi robila wszystkie zabiegi (laparo, histero, lyzeczkowanie, iui itp). Na chwile ja opuscilam, bo oni nie robia ivf, ale na pewno na prowadzenie ciazy wracam :)

@roxie123 ja tak zawsze na tabletki reaguje dlatego nie lubie nawet witamin brac
@dżoasia ja szukam kogos na miejscu komu bede ufac i komu nie przeszkadza ze jestem po szczepieniach bo mam tylko Maline w Lodzi poki co
@Porzeczka1234 super ze malutka zdrowo sie rozwija my powoli bedziemy dzialac w tym miesiacu sama obserwuje kiedy owu w tamtym jakos dziwnie sluz zaraz po okresie i tyle

Dziewczyny kuknelam właśnie na moja grubość endometrium i czy to możliwe zeby było tylko 2mm i dr P nic mi o tym nie powiedział? Wpisałam w gogle i przeczytałam,ze to jest krytyczna grubość wręcz;/ czy to możliwe ze to po zabiegach i już tak zostanie? :( da się to jakoś naprawić ? :o

Dziewczynki wpadam z pytaniem, czy robiła któraś z Was takie badania w APC i wie jaki jest ich koszt?
- test IMK
- test CBA
- aktywność NK?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry