reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia ja robiłam w Kariogen i tam 380 od osoby
@roxie123 u mnie po tym Glucophage strasznie wzdęcia zaparcia i sennosc
@my_rainbow_baby immunologie zwykle da sie opanowac - dobre leczenie i bedzie OK
@dżoasia też szukam gina w Krakowie i nie wiem na kogo się zdecydować. Opis tego jest faktycznie interesujacy ....
@matylda23 jak się czujesz?
@Destino jak u Was? Udało się rozkręcić karmienie?
@Porzeczka1234 @kas90 @bea25ta @agatush jak Wasze małe? Napiszcie czasem co u nich :)
@marshia jaki u Ciebie etap? Wiesz co zrobić z tymi wynikami M?
Mam nadzieję że wysyp brzuszków będzie na zimo-wiosnę bo nam forum zamiera...

reklama
@my_rainbow_baby powiedz kiedy i jak wysoką tą ciążę straciaś poznałaś przyczynę? Jakie badania zrobiłaś leki jakieś brałaś jak tak to jakie?
Ja też straciłam późną ciążę 26 tydzień może coś tu z dziewczynami doradzimy! Ja urodziłam żywą córkę

@iveo nasza Zosia ogólnie dobrze dziś skończyła 3 miesiące tej nocy brzuszek dokuczał i dopiero teraz wstaliśmy . Nie narzekam 8 lutego mamy bioderka a 15 szczepienia a 25 lutego chrzest także cały miesiąc zajęty!! A u Ciebie jak staracie się widzisz gluten Ci nie wyszedł doczytałam super cieszę się przebadałaś się w wzdłuż i wszerz teraz pozostaje działać

@roxie123 dziekuje:*
@iveo o tym dr myslalam tylko pod wzgl przygotowania do kolejnego transferu, potem uciekam do mojej cudownej Ingi Ludwin - ją polecam z calego serca, jest swietna specjalistka, dosc droga niestety ale na poczatku, potem ze swoich pacjentek tak nie zdziera;) ona mi robila wszystkie zabiegi (laparo, histero, lyzeczkowanie, iui itp). Na chwile ja opuscilam, bo oni nie robia ivf, ale na pewno na prowadzenie ciazy wracam :)

@roxie123 ja tak zawsze na tabletki reaguje dlatego nie lubie nawet witamin brac
@dżoasia ja szukam kogos na miejscu komu bede ufac i komu nie przeszkadza ze jestem po szczepieniach bo mam tylko Maline w Lodzi poki co
@Porzeczka1234 super ze malutka zdrowo sie rozwija my powoli bedziemy dzialac w tym miesiacu sama obserwuje kiedy owu w tamtym jakos dziwnie sluz zaraz po okresie i tyle

Dziewczyny kuknelam właśnie na moja grubość endometrium i czy to możliwe zeby było tylko 2mm i dr P nic mi o tym nie powiedział? Wpisałam w gogle i przeczytałam,ze to jest krytyczna grubość wręcz;/ czy to możliwe ze to po zabiegach i już tak zostanie? :( da się to jakoś naprawić ? :o

Dziewczynki wpadam z pytaniem, czy robiła któraś z Was takie badania w APC i wie jaki jest ich koszt?
- test IMK
- test CBA
- aktywność NK?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry