reklama
dżoasia
Fanka BB :)
@iveo ona nie miala nic przeciwko kiedy jej mowilam o immunologu. Moja znajoma ktora sie starala z jej pomoca tez miala robic badania pod tym katem, z tym ze udalo sie jej zajsc i nie musiala. No i sprzecicho Inga ma dobry, wiec jesli Krakow to dla mnie tylko ona@roxie123 ja tak zawsze na tabletki reaguje dlatego nie lubie nawet witamin brac
@dżoasia ja szukam kogos na miejscu komu bede ufac i komu nie przeszkadza ze jestem po szczepieniach bo mam tylko Maline w Lodzi poki co
@Porzeczka1234 super ze malutka zdrowo sie rozwija my powoli bedziemy dzialac w tym miesiacu sama obserwuje kiedy owu w tamtym jakos dziwnie sluz zaraz po okresie i tyle
@olaa90 jeżdżę i tu i tu on mi dał tabletki anty. Chyba są na receptę ale uwierz mi po tygodniu z 2 mm zrobiło się 20 ?! Miał prawie zawał i kazał mi je natychmiast odstawić także spokojnie poczekaj cykl. Jak następny też tak będzie to na pewno on coś na to zaradzi
@roxie123 ja np po clexanie i acardzie krwawie i nie wiadomo skąd ? Tak miałam teraz w lipcu także z tym clexanem też różnie bywa właśnie
@roxie123 ja np po clexanie i acardzie krwawie i nie wiadomo skąd ? Tak miałam teraz w lipcu także z tym clexanem też różnie bywa właśnie
my_rainbow_baby
Początkująca w BB
.
Ostatnia edycja:
reklama
ja za NK płace w Bydgoszczy 110 zł, nie wszędzie robia te badania, innych na razie nie robiłam, czekam na wizytę u gin i wtedy wykonam z polecenia bo te wszystkie badania są strasznie drogieDziewczynki wpadam z pytaniem, czy robiła któraś z Was takie badania w APC i wie jaki jest ich koszt?
- test IMK
- test CBA
- aktywność NK?
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Podziel się: