reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 , ja nie wiem jak jest z monitoringami w Tarnowie,bo tam nie byłam. W Krakowie na 1 wizytę mnie nie przyjął,a na kolejne zawsze wchodzę z obsuwą 1,5h-3h, pomijając jeden monitoring kiedy miałam na 7rano w niedzielę i byłam pierwsza :D co do lametty, to ja brałam 2x2 i myślę,że to było trochę za dużo, bo skończyłam z torbielą 6cm, ale udało się w 1 stymulowanym cyklu,więc nie mogę narzekać :) owocnych walentynek!
@bertha , ja mam jeden accofil na zbyciu,ale wysyłkowo nie da rady,bo trzeba go trzymać w lodówce. Jak zawitasz do Krk,to Ci go mogę dać :p
@mokka25 , jak ostatnio wylądowałam na ip ,to serce kłuło mnie okropnie przez dobę non stop, potem co jakiś czas aż puściło. Mam wypadanie zastawki mitralnej, ale to pewnie był nerwoból.
@Destino , cudny chłopczyk , super,że już w domku :)
@Funia90 , już niedługo będziesz tuliła Asiulkę :*

reklama
@Destino też bym płakała chyba cały czas ze szczęścia, ale bałabym się z malutkim sama zostawać bo chyba zacałowałabym na śmierć! Prześliczny królewicz!! :*

@eve25białystok sprawdz betę, jeśli poronienie było całkowite to powinna szybko spaść (u mnie od niedzieli do soboty spadła z 1447 na 46, chociaż to chyba nie było całkowite, bo w poniedziałek jeszcze jeden pęcherzyk był w macicy) To gilgotanie to są skurcze, macica raczej jeszcze sie doczyszcza. Skurcze nie muszą być bolesne. A piersi bolą zapewne od spadku progesteronu. Ale kontroluj sytuację, umów się na jakieś usg w najbliższym czasie.

@Destino też bym płakała chyba cały czas ze szczęścia, ale bałabym się z malutkim sama zostawać bo chyba zacałowałabym na śmierć! Prześliczny królewicz!! :*

@eve25białystok sprawdz betę, jeśli poronienie było całkowite to powinna szybko spaść (u mnie od niedzieli do soboty spadła z 1447 na 46, chociaż to chyba nie było całkowite, bo w poniedziałek jeszcze jeden pęcherzyk był w macicy) To gilgotanie to są skurcze, macica raczej jeszcze sie doczyszcza. Skurcze nie muszą być bolesne. A piersi bolą zapewne od spadku progesteronu. Ale kontroluj sytuację, umów się na jakieś usg w najbliższym czasie.
Kolo 6-7 mam iść na USG kontrolne. Lekarz kazał mi iść zrobić. Bety nie robilam wogoke. Ale sprawdze. Podjade w sr i zrobię. I po kilku dniach kolejna

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 alez to beda owocne walentyki[emoji23]tak sie ciesze[emoji5]
Ale jesli chcesz moj brzuch to rezerwuj juz a pozwol oproznic sie jak najszybciej bo psychicznie wysiade.

Dziewczyny dzis zalamanie.
Ciagle mam skurcze mniej lub bardziej regularne ale 80-100 i to na prawde meczy bo ilez mozna,od czwartku to trwa.
Aktualnie co 6 min
Wczoraj mialam wpisana oxy ale rano co 7 min piekne skurcze i decyzja ,ze oxy niepotrzeba bo sama dam rade.
Tylko problem polega na rozwarciy,szyjka ma cm a rozwarcie ledwie dwa.
Mialam dzis isc na porodowke ale zjechalo sie full rodzacych a tu sa dwa lozka.
I tak leze i sie mecze ,juz nawet nje chodze po schodach bo to nic nie daje
Caly oddzial mnie zna[emoji16]
Szczerze jestem zmeczona,a jak ktos mowi ,ze to pewnie az tak nie boli to trochw jest w bledzie bo po tylu dniach boli.
Takze z watku styczniowki jestem ostania i jeszcze moge zostrac lutuwka[emoji15]

Dzieki za wszystkie kciuki ale postarajcie sie bardziej[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia... Niech każdy kto twierdzi że to chyba tak nie boli kopie się sam w tylek .... Naprawdę? Lepiej niech się powstrzymać od komentowanie. Jakie plany dalsze? Lekarze coś mówią?
@olaa90 widze nowy avatar

Dziewczyny my mamy urwanie glowy. Na szczescie dzis wrocilismy do domu. Nie umiem sie jescze ogarnac. Podczytuje was, a nie mam za duzo czasu by odpisac. Dziekuje, ze o nas pamietacie. Powiem wam jedno WALCZCIE !!! Nasz synus smok ( ciagle glodny) jest taki piekny. Patrze na niego i napatrzec sie nie moge. To prawdziwy cud. Nie poddawajcie sie...nigdy. jakkolwiek ciezko czasem by nie bylo

1517252726-7e4d4ec03a757c36-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jest cudowny!!! Piękny i slodziutki :-)

@roxie123 super wiadomości. Nie pozostaje nic innego jak wciskać mocno kciuki za walentynkowe dzieciatka... I kto wie, a nóż moje słowa były prorocze :-p

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino on jest piekny :-)

@roxie123 dostonex niebezpieczny przy duzych dawkach. Ja bralam 2 tabletki dziennie na zatrzymanie laktacji o mialam bole Serca.

Funia trzymam kciuki.

Asia669 zdrowka dla Tymka. U nas pomogl klacid na zapalenie pluc. Trzymam kciuki za Was

Nafoczka duzo zdrowia dla Was.

Zamieszczam wyniki meza. Do gory nasienie. Na dole fragmentacja chromatyny

1517256362-12633c7d9a0c4077-aaaaaa.jpeg

1517256294-770c3a932784c7b5-aaaaaa.png

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

@olaa90 widze nowy avatar

Dziewczyny my mamy urwanie glowy. Na szczescie dzis wrocilismy do domu. Nie umiem sie jescze ogarnac. Podczytuje was, a nie mam za duzo czasu by odpisac. Dziekuje, ze o nas pamietacie. Powiem wam jedno WALCZCIE !!! Nasz synus smok ( ciagle glodny) jest taki piekny. Patrze na niego i napatrzec sie nie moge. To prawdziwy cud. Nie poddawajcie sie...nigdy. jakkolwiek ciezko czasem by nie bylo

1517252726-7e4d4ec03a757c36-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mały, Wielki Cud [emoji307] [emoji307] [emoji307]

@roxie123 ponoć siedzi do ostatniej pacjentki wiec spoko na pewno Cię nie wygoni :p Jak leżałam w Dębicy na zabiegu to była para, odesłana na zabieg do Dr G do Dębicy właśnie od dr P. Mój mąż z nim rozmawiał jak ja miałam zabieg. Ponoć siedzi się czasem nawet 5h wiec opóźnienia to norma. Ale myśle,ze dla tego czego pragniesz warto i nawet do północka posiedzieć ;) zawsze mozesz u mnie się przekimac choć Ci trochę nie po drodze :D

reklama
@agatush podono jutro oxy rano ale to podobno juz stara spiewka[emoji16]

@bertha wkurzona jestem ,mialas brac brzucha a nie...[emoji53]
@dżoasia przykro mi tak cholernie ,ze nawet nie wiesz.
A zaszlas kiedys naturalnie?

@roxie123 trzebabylo na golasa latac hahaha

@marshia a Ty kiedy staranka?

@Destino kochana Natanielek jest cuuuudowny[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

@eve25białystok mysle ,ze to mozliwe.
Ja bete mialam jeszcze pozytywna miesiac po i delikatne objawy tez:/

Dziewczyny kochane jestscie wszystkie[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry