reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 , ja nie wiem jak jest z monitoringami w Tarnowie,bo tam nie byłam. W Krakowie na 1 wizytę mnie nie przyjął,a na kolejne zawsze wchodzę z obsuwą 1,5h-3h, pomijając jeden monitoring kiedy miałam na 7rano w niedzielę i byłam pierwsza :D co do lametty, to ja brałam 2x2 i myślę,że to było trochę za dużo, bo skończyłam z torbielą 6cm, ale udało się w 1 stymulowanym cyklu,więc nie mogę narzekać :) owocnych walentynek!
@bertha , ja mam jeden accofil na zbyciu,ale wysyłkowo nie da rady,bo trzeba go trzymać w lodówce. Jak zawitasz do Krk,to Ci go mogę dać :p
@mokka25 , jak ostatnio wylądowałam na ip ,to serce kłuło mnie okropnie przez dobę non stop, potem co jakiś czas aż puściło. Mam wypadanie zastawki mitralnej, ale to pewnie był nerwoból.
@Destino , cudny chłopczyk , super,że już w domku :)
@Funia90 , już niedługo będziesz tuliła Asiulkę :*

reklama
@Destino też bym płakała chyba cały czas ze szczęścia, ale bałabym się z malutkim sama zostawać bo chyba zacałowałabym na śmierć! Prześliczny królewicz!! :*

@eve25białystok sprawdz betę, jeśli poronienie było całkowite to powinna szybko spaść (u mnie od niedzieli do soboty spadła z 1447 na 46, chociaż to chyba nie było całkowite, bo w poniedziałek jeszcze jeden pęcherzyk był w macicy) To gilgotanie to są skurcze, macica raczej jeszcze sie doczyszcza. Skurcze nie muszą być bolesne. A piersi bolą zapewne od spadku progesteronu. Ale kontroluj sytuację, umów się na jakieś usg w najbliższym czasie.

@Destino też bym płakała chyba cały czas ze szczęścia, ale bałabym się z malutkim sama zostawać bo chyba zacałowałabym na śmierć! Prześliczny królewicz!! :*

@eve25białystok sprawdz betę, jeśli poronienie było całkowite to powinna szybko spaść (u mnie od niedzieli do soboty spadła z 1447 na 46, chociaż to chyba nie było całkowite, bo w poniedziałek jeszcze jeden pęcherzyk był w macicy) To gilgotanie to są skurcze, macica raczej jeszcze sie doczyszcza. Skurcze nie muszą być bolesne. A piersi bolą zapewne od spadku progesteronu. Ale kontroluj sytuację, umów się na jakieś usg w najbliższym czasie.
Kolo 6-7 mam iść na USG kontrolne. Lekarz kazał mi iść zrobić. Bety nie robilam wogoke. Ale sprawdze. Podjade w sr i zrobię. I po kilku dniach kolejna

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 alez to beda owocne walentyki[emoji23]tak sie ciesze[emoji5]
Ale jesli chcesz moj brzuch to rezerwuj juz a pozwol oproznic sie jak najszybciej bo psychicznie wysiade.

Dziewczyny dzis zalamanie.
Ciagle mam skurcze mniej lub bardziej regularne ale 80-100 i to na prawde meczy bo ilez mozna,od czwartku to trwa.
Aktualnie co 6 min
Wczoraj mialam wpisana oxy ale rano co 7 min piekne skurcze i decyzja ,ze oxy niepotrzeba bo sama dam rade.
Tylko problem polega na rozwarciy,szyjka ma cm a rozwarcie ledwie dwa.
Mialam dzis isc na porodowke ale zjechalo sie full rodzacych a tu sa dwa lozka.
I tak leze i sie mecze ,juz nawet nje chodze po schodach bo to nic nie daje
Caly oddzial mnie zna[emoji16]
Szczerze jestem zmeczona,a jak ktos mowi ,ze to pewnie az tak nie boli to trochw jest w bledzie bo po tylu dniach boli.
Takze z watku styczniowki jestem ostania i jeszcze moge zostrac lutuwka[emoji15]

Dzieki za wszystkie kciuki ale postarajcie sie bardziej[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia... Niech każdy kto twierdzi że to chyba tak nie boli kopie się sam w tylek .... Naprawdę? Lepiej niech się powstrzymać od komentowanie. Jakie plany dalsze? Lekarze coś mówią?
@olaa90 widze nowy avatar

Dziewczyny my mamy urwanie glowy. Na szczescie dzis wrocilismy do domu. Nie umiem sie jescze ogarnac. Podczytuje was, a nie mam za duzo czasu by odpisac. Dziekuje, ze o nas pamietacie. Powiem wam jedno WALCZCIE !!! Nasz synus smok ( ciagle glodny) jest taki piekny. Patrze na niego i napatrzec sie nie moge. To prawdziwy cud. Nie poddawajcie sie...nigdy. jakkolwiek ciezko czasem by nie bylo

1517252726-7e4d4ec03a757c36-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jest cudowny!!! Piękny i slodziutki :-)

@roxie123 super wiadomości. Nie pozostaje nic innego jak wciskać mocno kciuki za walentynkowe dzieciatka... I kto wie, a nóż moje słowa były prorocze :-p

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino on jest piekny :-)

@roxie123 dostonex niebezpieczny przy duzych dawkach. Ja bralam 2 tabletki dziennie na zatrzymanie laktacji o mialam bole Serca.

Funia trzymam kciuki.

Asia669 zdrowka dla Tymka. U nas pomogl klacid na zapalenie pluc. Trzymam kciuki za Was

Nafoczka duzo zdrowia dla Was.

Zamieszczam wyniki meza. Do gory nasienie. Na dole fragmentacja chromatyny

1517256362-12633c7d9a0c4077-aaaaaa.jpeg

1517256294-770c3a932784c7b5-aaaaaa.png

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

@olaa90 widze nowy avatar

Dziewczyny my mamy urwanie glowy. Na szczescie dzis wrocilismy do domu. Nie umiem sie jescze ogarnac. Podczytuje was, a nie mam za duzo czasu by odpisac. Dziekuje, ze o nas pamietacie. Powiem wam jedno WALCZCIE !!! Nasz synus smok ( ciagle glodny) jest taki piekny. Patrze na niego i napatrzec sie nie moge. To prawdziwy cud. Nie poddawajcie sie...nigdy. jakkolwiek ciezko czasem by nie bylo

1517252726-7e4d4ec03a757c36-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mały, Wielki Cud [emoji307] [emoji307] [emoji307]

@roxie123 ponoć siedzi do ostatniej pacjentki wiec spoko na pewno Cię nie wygoni :p Jak leżałam w Dębicy na zabiegu to była para, odesłana na zabieg do Dr G do Dębicy właśnie od dr P. Mój mąż z nim rozmawiał jak ja miałam zabieg. Ponoć siedzi się czasem nawet 5h wiec opóźnienia to norma. Ale myśle,ze dla tego czego pragniesz warto i nawet do północka posiedzieć ;) zawsze mozesz u mnie się przekimac choć Ci trochę nie po drodze :D

reklama
@agatush podono jutro oxy rano ale to podobno juz stara spiewka[emoji16]

@bertha wkurzona jestem ,mialas brac brzucha a nie...[emoji53]
@dżoasia przykro mi tak cholernie ,ze nawet nie wiesz.
A zaszlas kiedys naturalnie?

@roxie123 trzebabylo na golasa latac hahaha

@marshia a Ty kiedy staranka?

@Destino kochana Natanielek jest cuuuudowny[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

@eve25białystok mysle ,ze to mozliwe.
Ja bete mialam jeszcze pozytywna miesiac po i delikatne objawy tez:/

Dziewczyny kochane jestscie wszystkie[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry