matylda23
Fanka BB :)
@roxie123 , ja nie wiem jak jest z monitoringami w Tarnowie,bo tam nie byłam. W Krakowie na 1 wizytę mnie nie przyjął,a na kolejne zawsze wchodzę z obsuwą 1,5h-3h, pomijając jeden monitoring kiedy miałam na 7rano w niedzielę i byłam pierwsza co do lametty, to ja brałam 2x2 i myślę,że to było trochę za dużo, bo skończyłam z torbielą 6cm, ale udało się w 1 stymulowanym cyklu,więc nie mogę narzekać owocnych walentynek!
@bertha , ja mam jeden accofil na zbyciu,ale wysyłkowo nie da rady,bo trzeba go trzymać w lodówce. Jak zawitasz do Krk,to Ci go mogę dać
@mokka25 , jak ostatnio wylądowałam na ip ,to serce kłuło mnie okropnie przez dobę non stop, potem co jakiś czas aż puściło. Mam wypadanie zastawki mitralnej, ale to pewnie był nerwoból.
@Destino , cudny chłopczyk , super,że już w domku
@Funia90 , już niedługo będziesz tuliła Asiulkę :*
@bertha , ja mam jeden accofil na zbyciu,ale wysyłkowo nie da rady,bo trzeba go trzymać w lodówce. Jak zawitasz do Krk,to Ci go mogę dać
@mokka25 , jak ostatnio wylądowałam na ip ,to serce kłuło mnie okropnie przez dobę non stop, potem co jakiś czas aż puściło. Mam wypadanie zastawki mitralnej, ale to pewnie był nerwoból.
@Destino , cudny chłopczyk , super,że już w domku
@Funia90 , już niedługo będziesz tuliła Asiulkę :*