reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Kwiatuszekk23 matko św ja myślałam , ze kobieta wyjdzie z siebie , ja jej nie mogłam opanować ... tak zaczęła nawijać ja jej bardzo współczułam ... ale z drugiej strony pomyślałam , że może warto byłoby odpuścić i kosztem mażeństwa po części i te pieniądze zainwestowac w swoją córkę ... przykre to wszystko no ale cóż czasami nie ma mocy nikt :/
@dżoasia nie wiem na razie , ale chyba do 12 tyg się bierze póki co mam 5 ampułek przepisanych 30stek

Boje sie dostinexu ,że odlece dajcie kopa w D :D

@roxie123 gratulacje.

Dziewczyny zyje. Musialam oddech zlapac. Maly dobrze, jeszcze tydzien w domu. Ja jutro ide do internisty bo cisnienie za wysokie. Troche boli mnie jakby watroba. Maz dostal wyniki chronatyny i nasienia i jestem ciekawa czy Lewandowski sie wypowie w tym temacie. Nie nadrobie Was przepraszam ale ciezki dzien w pracy.

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

Olaa, pomyśl o heparynie przy kolejnym podejściu. MTHFR jest wskazaniem do stosowania przynajmniej w pierwszym trymestrze. Jak Ty taka zdrowa jesteś to może ten accofil albo steryd - zobaczysz co ci dr powie. Mam nadzieję, że badanie zarodka mimo wszystko nie wykaże wad genetycznych, odpadnie Ci dodatkowy stres moim zdaniem. Mam nadzieję, że kolejny raz będzie szczęsliwy :*

@roxie123 a ten accofil wiesz jak długo będziesz brać? w sumie u mnie bez niego była tylko cb a po accofilu ładnie się implantują, poprzednio trzeba było je siłą wyciągać, tak się trzymały :p z tym, że ja pierwszą dawkę mam domacicznie, ale wiem od Was, że P nie daje domacicznie

@bertha nie dość że ivf to od razu z pgsem zaleca przy dłuuugich staraniach podobno

No to ciekawe do by zalecił jeśli mi zarodki do blastki nie dochodzą...

A ma ktoś accofil na zbyciu? Może ja sobie to wezmę... może się jednak uda z tym.....

@bertha no mogłabyś sie wybrac sama jestem ciekawa co by Ci wymyślił , głupi nie jest więc może coś innego byś usłyszała ... mam nadzieje , że mi pomoże ten accofil , matyldzie pomogło więc mam wieeelkie nadzieje , bo tak nie ma się do czego przyczepić

@roxie123 a co na ta Twoja niby Io powiedział ? Liczyłam mój stosunek na kalkulatorze i wynik się tam wyświetla na zielono i ze to niby nie jest IO :D ja już się dzisiaj tak katuje z jedzeniem hahahaha :D

Załączniki

• 721072D5-BFA6-4545-9B41-A26F7991E1D1.jpeg
    721072D5-BFA6-4545-9B41-A26F7991E1D1.jpeg
    31,9 KB · Wyświetleń: 119
@roxie123 a on tłumaczył w jaki sposób to pomaga w zagnieżdżeniu? Bo przecież to nie jest lek z gruntu ze wskazaniami ginekologicznymi, tylko podawany przy chemioterapii, przeszczepach, neutropeniach. Mnie bardzo ciekawi jak to pomaga w tym zagnieżdżeniu i prawidłowym podziale.
@dżoasia..... kasa kosmiczna :(

@olaa90 mi nic nie mówił o tym konkretnego ...mówił , że ten metformax moge brać jak biore , ale to jest nic , bo glukoza jest ok ,a insulina całe nic . A jaka ta homa Ci wyszła ?
@marshia wiesz co on mi tak samo powiedział ,co Ty mi teraz napisałaś , że to nie jest lek typowo gin itd . ale ja głupia dokładnie nie dopytałam z tego wszystkiego dlaczego i w jaki sposób to pomaga ale na monitoringu wypytam oki :) zapisze sobie

@roxie123 1.53 a ten quick 0.36

@marshia ja myśle,ze to jego standardowe leczenie bo taka znajoma o której kiedyś tu wspominałam- urodziła bliźniaki w zeszłym tygodniu tez miała accofil i encorton ...

reklama
@bertha no mogłabyś sie wybrac sama jestem ciekawa co by Ci wymyślił , głupi nie jest więc może coś innego byś usłyszała ... mam nadzieje , że mi pomoże ten accofil , matyldzie pomogło więc mam wieeelkie nadzieje , bo tak nie ma się do czego przyczepić

Tylko ja nie mam czasu czekać na wizytę na czerwiec... tym bardziej ze to dla mnie wyprawa do Krakowa, bo do Tarnowa to nawet nie mówię już. A w Krakowie nie wiem czy tez robi tak dokładne badania w sumie?

Choć może się okaze ze czas do czerwca minie jak z bicza strzelił..

Do góry