reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 ja sie tak szykowałam na Twoje super zgrabne brzucho, ale na razie muszę wywalczyć intralipid, może accofil nawrt. Chociaż u Pasnika z moim SM marne szanse. Ale przygotuję się i będę rozmawiać na pewno.
Na razie i tak skupiam się ma mamie. W środę 1 chemia. Dziś onkolog (sucz) powiedziała, ze ten rak na chemię nie reaguje raczej i rokowania to raczej miesiące niż lata. Piję wino i ryczę. Niby to wiem, ale co innego "wiedzieć", a co innego usłyszeć na głos. Ale i tak idę w środę walczyć o nano-knife na chirurgię 3 piętra wyżej.

reklama
@olaa90 dziękuję; * trasa to nie problem [emoji3] byle przyja
@matylda23 aha [emoji4] a co do accofilu brałaś to od pozytywnego ? Pokaż nam brzusio [emoji7]
@Destino całuj całuj [emoji11] klocuszek kochany [emoji4] płacz ile chcesz masz powody emocje puściły radość ogromna [emoji4] łap każda chwile . Dziękuję mam nadzieję że ten plan poskutkuje bobasem chce w to wierzyć @eve25białystok jeszcze możesz miec różne odczucia macica się oczyszcza
@agatush czaruj czaruj [emoji8][emoji8][emoji8]
@marzycielka81 idę właśnie wziąć może przetrwam xD z wyniakami nie pomogę: /

Dziewczyny mam nadzieję ze się rano obudzę...to napisze [emoji23] serio mam schiz na nowy lek xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Zamieszczam wyniki meza. Do gory nasienie. Na dole fragmentacja chromatyny

1517256362-12633c7d9a0c4077-aaaaaa.jpeg

1517256294-770c3a932784c7b5-aaaaaa.png
Badanie ogólne nasienia bardzo ładne, poprawne.
Dna ok, idealnie by było gdyby było <15%, ale nie jest zle.

@bertha wkurzona jestem ,mialas brac brzucha a nie...[emoji53]
No nie dziwie ci się :p ukaram się za to! :D

@Funia90 trzymam kciuki obyś jutro utulila Asię
@Destino jeszcze raz gratulacje Twoja historia jest niesamowita no i synek twardziel przez całą ciążę
@roxie123 super już nie mogę doczekać się Twojego testowania
@matylda23 co u Ciebie byłaś u lekarza dał coś na to przeziębienie

U mnie lepiej gardło mniej boli tylko małą mniej czuję nie tak jak wczoraj ale czytałam że regularnie ruchy czuć dopiero ok 28tyg więc nie schizuje może się inaczej ułożyła

@marshia ja pierd... ale wiesz ?wiem co czujesz,wiem.
U nas chemia w czwrtek,6 tygodni w szpitalu. A za starania trzymam kciuki zabo.
Bedziesz miala swoj wlasny zgrabny brzusio[emoji5]
Moj ma wiwlowodzie i jest ogromny mam wrazenie[emoji23]

@bertha ukaraj sie ciaza[emoji5]w sumie noey cykl wiec brzuch dalej do wziecia[emoji14]

@kas90 przed chwila ktg skurcze po 100 co 6 min i caly dzien bez kitu tak bylo.
Boli ale co ja moge?
Mowia ,ze u niektorych pierwsza faza porodu jest dluzsza wiec u mnie trwa od czwartku nieustannie.
Dodam,ze kazdy skurcz ma ok minuty [emoji23]
A ta szyjka to kuzwa z betonu jest.
W drugiej ciazy mozna sie sexic bez obaw[emoji16]
A z tym spaniem ciezko,budze sie i szczerze to chodze jak taki zombi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marshia ja pierd... ale wiesz ?wiem co czujesz,wiem.
U nas chemia w czwrtek,6 tygodni w szpitalu. A za starania trzymam kciuki zabo.
Bedziesz miala swoj wlasny zgrabny brzusio[emoji5]
Moj ma wiwlowodzie i jest ogromny mam wrazenie[emoji23]

@bertha ukaraj sie ciaza[emoji5]w sumie noey cykl wiec brzuch dalej do wziecia[emoji14]

@kas90 przed chwila ktg skurcze po 100 co 6 min i caly dzien bez kitu tak bylo.
Boli ale co ja moge?
Mowia ,ze u niektorych pierwsza faza porodu jest dluzsza wiec u mnie trwa od czwartku nieustannie.
Dodam,ze kazdy skurcz ma ok minuty [emoji23]
A ta szyjka to kuzwa z betonu jest.
W drugiej ciazy mozna sie sexic bez obaw[emoji16]
A z tym spaniem ciezko,budze sie i szczerze to chodze jak taki zombi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia to tak jak ja myślałam że po 3 lyzeczkowaniach moja szyjka to po prostu wiesz... Pyk u już.. A efekt wszyscy znamy jaki był :-p

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry