reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 ja sie tak szykowałam na Twoje super zgrabne brzucho, ale na razie muszę wywalczyć intralipid, może accofil nawrt. Chociaż u Pasnika z moim SM marne szanse. Ale przygotuję się i będę rozmawiać na pewno.
Na razie i tak skupiam się ma mamie. W środę 1 chemia. Dziś onkolog (sucz) powiedziała, ze ten rak na chemię nie reaguje raczej i rokowania to raczej miesiące niż lata. Piję wino i ryczę. Niby to wiem, ale co innego "wiedzieć", a co innego usłyszeć na głos. Ale i tak idę w środę walczyć o nano-knife na chirurgię 3 piętra wyżej.

reklama
@olaa90 dziękuję; * trasa to nie problem [emoji3] byle przyja
@matylda23 aha [emoji4] a co do accofilu brałaś to od pozytywnego ? Pokaż nam brzusio [emoji7]
@Destino całuj całuj [emoji11] klocuszek kochany [emoji4] płacz ile chcesz masz powody emocje puściły radość ogromna [emoji4] łap każda chwile . Dziękuję mam nadzieję że ten plan poskutkuje bobasem chce w to wierzyć @eve25białystok jeszcze możesz miec różne odczucia macica się oczyszcza
@agatush czaruj czaruj [emoji8][emoji8][emoji8]
@marzycielka81 idę właśnie wziąć może przetrwam xD z wyniakami nie pomogę: /

Dziewczyny mam nadzieję ze się rano obudzę...to napisze [emoji23] serio mam schiz na nowy lek xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Zamieszczam wyniki meza. Do gory nasienie. Na dole fragmentacja chromatyny

1517256362-12633c7d9a0c4077-aaaaaa.jpeg

1517256294-770c3a932784c7b5-aaaaaa.png
Badanie ogólne nasienia bardzo ładne, poprawne.
Dna ok, idealnie by było gdyby było <15%, ale nie jest zle.

@bertha wkurzona jestem ,mialas brac brzucha a nie...[emoji53]
No nie dziwie ci się :p ukaram się za to! :D

@Funia90 trzymam kciuki obyś jutro utulila Asię
@Destino jeszcze raz gratulacje Twoja historia jest niesamowita no i synek twardziel przez całą ciążę
@roxie123 super już nie mogę doczekać się Twojego testowania
@matylda23 co u Ciebie byłaś u lekarza dał coś na to przeziębienie

U mnie lepiej gardło mniej boli tylko małą mniej czuję nie tak jak wczoraj ale czytałam że regularnie ruchy czuć dopiero ok 28tyg więc nie schizuje może się inaczej ułożyła

@marshia ja pierd... ale wiesz ?wiem co czujesz,wiem.
U nas chemia w czwrtek,6 tygodni w szpitalu. A za starania trzymam kciuki zabo.
Bedziesz miala swoj wlasny zgrabny brzusio[emoji5]
Moj ma wiwlowodzie i jest ogromny mam wrazenie[emoji23]

@bertha ukaraj sie ciaza[emoji5]w sumie noey cykl wiec brzuch dalej do wziecia[emoji14]

@kas90 przed chwila ktg skurcze po 100 co 6 min i caly dzien bez kitu tak bylo.
Boli ale co ja moge?
Mowia ,ze u niektorych pierwsza faza porodu jest dluzsza wiec u mnie trwa od czwartku nieustannie.
Dodam,ze kazdy skurcz ma ok minuty [emoji23]
A ta szyjka to kuzwa z betonu jest.
W drugiej ciazy mozna sie sexic bez obaw[emoji16]
A z tym spaniem ciezko,budze sie i szczerze to chodze jak taki zombi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marshia ja pierd... ale wiesz ?wiem co czujesz,wiem.
U nas chemia w czwrtek,6 tygodni w szpitalu. A za starania trzymam kciuki zabo.
Bedziesz miala swoj wlasny zgrabny brzusio[emoji5]
Moj ma wiwlowodzie i jest ogromny mam wrazenie[emoji23]

@bertha ukaraj sie ciaza[emoji5]w sumie noey cykl wiec brzuch dalej do wziecia[emoji14]

@kas90 przed chwila ktg skurcze po 100 co 6 min i caly dzien bez kitu tak bylo.
Boli ale co ja moge?
Mowia ,ze u niektorych pierwsza faza porodu jest dluzsza wiec u mnie trwa od czwartku nieustannie.
Dodam,ze kazdy skurcz ma ok minuty [emoji23]
A ta szyjka to kuzwa z betonu jest.
W drugiej ciazy mozna sie sexic bez obaw[emoji16]
A z tym spaniem ciezko,budze sie i szczerze to chodze jak taki zombi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia to tak jak ja myślałam że po 3 lyzeczkowaniach moja szyjka to po prostu wiesz... Pyk u już.. A efekt wszyscy znamy jaki był :-p

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry