reklama
@roxie123 - fajnie ze z wizyty jestes zadowolona. Z dostinexem nie wariuj. Ja bralam po calej tabl raz w tyg i nic mi nie bylo. Mualam problemy tylko z jelitami. Ty masz brac 1/4tabl to naprawde mala dawka. Przerabialam wszystkie 3 leki na prolaktyne i dostinex ma rzeczywiscie najmnuej skutkiw ubocznych tzn. najmniej sie je odczuwa moze tak[emoji6]
@mokka - moze sprobuj brac 3x2 tabl asparginianu (magnez z potasem). Mi pomagalo na takie bolesci. Moim zdaniem to serducho sie odzywa. Ja tak mialam przy stresie i pozniej przy nerwicy lekowej. Pomagal mi troche ten asparginian. Mam wypadanie platka zastawki mitralnej.
@mokka - moze sprobuj brac 3x2 tabl asparginianu (magnez z potasem). Mi pomagalo na takie bolesci. Moim zdaniem to serducho sie odzywa. Ja tak mialam przy stresie i pozniej przy nerwicy lekowej. Pomagal mi troche ten asparginian. Mam wypadanie platka zastawki mitralnej.
roxie123
Fanka BB :)
@olaa90 ja nie wiem na co to ma działać zapytam , ale mówił ,że na KIR acoffil . A wpisywałaś dobrze wartości w sensie gdzie insuline a gdzie glukoze ? dziwne ...ale moze faktycznie nie masz, ale te wyniki coś dziwne nie do końca ok
@bertha wiesz czas ucieka , a róznie może być , zobaczysz moze ktoś zwolnił wizytę a jak cos zawsze mozesz później odmówić dobrze być ubezpieczonym na zaś , moze Ci nie trzeba będzie ...oby , ale dobrze mieć w zapasie
@Kitki wezmę przed snem... boje ale moze też mi nic nie będzie hehe
@Destino co u Was ?
@bertha wiesz czas ucieka , a róznie może być , zobaczysz moze ktoś zwolnił wizytę a jak cos zawsze mozesz później odmówić dobrze być ubezpieczonym na zaś , moze Ci nie trzeba będzie ...oby , ale dobrze mieć w zapasie
@Kitki wezmę przed snem... boje ale moze też mi nic nie będzie hehe
@Destino co u Was ?
@olaa90 widze nowy avatar
Dziewczyny my mamy urwanie glowy. Na szczescie dzis wrocilismy do domu. Nie umiem sie jescze ogarnac. Podczytuje was, a nie mam za duzo czasu by odpisac. Dziekuje, ze o nas pamietacie. Powiem wam jedno WALCZCIE !!! Nasz synus smok ( ciagle glodny) jest taki piekny. Patrze na niego i napatrzec sie nie moge. To prawdziwy cud. Nie poddawajcie sie...nigdy. jakkolwiek ciezko czasem by nie bylo
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny my mamy urwanie glowy. Na szczescie dzis wrocilismy do domu. Nie umiem sie jescze ogarnac. Podczytuje was, a nie mam za duzo czasu by odpisac. Dziekuje, ze o nas pamietacie. Powiem wam jedno WALCZCIE !!! Nasz synus smok ( ciagle glodny) jest taki piekny. Patrze na niego i napatrzec sie nie moge. To prawdziwy cud. Nie poddawajcie sie...nigdy. jakkolwiek ciezko czasem by nie bylo
Porzeczka1234
@roxi123 ja tez sie ciesze. Narazie puszczaja emocje, wiec ciagle rycze. Ucaluje go od ciotki klotki. Fajnie, ze dr P ma na ciebie plan. Walentynki to dobry czas na nowy poczatek. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
reklama
eve25białystok
Dziewczyny to głupie o co teraz zapytam ale muszę zapytać. Przestalam krwawić pobolewa mnie brzuch tak delikatnie , gilgocze , piersi zaczęły bolec.. Czy możliwe ze beta we krwi sprawia ze czuje się jakbym była w ciąży ? Czy mam jakieś urojenia ??
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: