reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 - fajnie ze z wizyty jestes zadowolona. Z dostinexem nie wariuj. Ja bralam po calej tabl raz w tyg i nic mi nie bylo. Mualam problemy tylko z jelitami. Ty masz brac 1/4tabl to naprawde mala dawka. Przerabialam wszystkie 3 leki na prolaktyne i dostinex ma rzeczywiscie najmnuej skutkiw ubocznych tzn. najmniej sie je odczuwa moze tak[emoji6]

@mokka - moze sprobuj brac 3x2 tabl asparginianu (magnez z potasem). Mi pomagalo na takie bolesci. Moim zdaniem to serducho sie odzywa. Ja tak mialam przy stresie i pozniej przy nerwicy lekowej. Pomagal mi troche ten asparginian. Mam wypadanie platka zastawki mitralnej.

@olaa90 ja nie wiem na co to ma działać zapytam , ale mówił ,że na KIR acoffil . A wpisywałaś dobrze wartości w sensie gdzie insuline a gdzie glukoze ? dziwne ...ale moze faktycznie nie masz, ale te wyniki coś dziwne nie do końca ok :)
@bertha wiesz czas ucieka , a róznie może być , zobaczysz moze ktoś zwolnił wizytę a jak cos zawsze mozesz później odmówić :) dobrze być ubezpieczonym na zaś , moze Ci nie trzeba będzie ...oby , ale dobrze mieć w zapasie :)
@Kitki wezmę przed snem... boje ale moze też mi nic nie będzie hehe
@Destino co u Was ?

@olaa90 widze nowy avatar

Dziewczyny my mamy urwanie glowy. Na szczescie dzis wrocilismy do domu. Nie umiem sie jescze ogarnac. Podczytuje was, a nie mam za duzo czasu by odpisac. Dziekuje, ze o nas pamietacie. Powiem wam jedno WALCZCIE !!! Nasz synus smok ( ciagle glodny) jest taki piekny. Patrze na niego i napatrzec sie nie moge. To prawdziwy cud. Nie poddawajcie sie...nigdy. jakkolwiek ciezko czasem by nie bylo

1517252726-7e4d4ec03a757c36-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino zmienialam,zmieniałam aż chyba znalazłam swój... synuś jest piękny, buziunia taka słodka, a jaka główka idealnie kształtna <3 niechaj rośnie zdrowo,a Ty mamuniu ciesz się w końcu każda chwila razem!! :*

@roxi123 ja tez sie ciesze. Narazie puszczaja emocje, wiec ciagle rycze. Ucaluje go od ciotki klotki. Fajnie, ze dr P ma na ciebie plan. Walentynki to dobry czas na nowy poczatek. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny to głupie o co teraz zapytam ale muszę zapytać. Przestalam krwawić pobolewa mnie brzuch tak delikatnie , gilgocze , piersi zaczęły bolec.. Czy możliwe ze beta we krwi sprawia ze czuje się jakbym była w ciąży ? Czy mam jakieś urojenia ??

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry