reklama
mała79
Fanka BB :)
@burczuś kochana nie wierzę[emoji22] nie trać nadziei do końca, wierz w "cud" one naprawdę się zdarzają. tak mi przykro[emoji20] , wiem co teraz czujesz...i nic nie ukoi twego żalu, ale jest jeszcze iskierka nadziei. Pomodle się za Was. Przytulam Cię mocno[emoji173]
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
mała79
Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, jesteście naprawdę wsparciem w trudnych chwilach. Nie podjełam jeszcze decyzji, trochę brak mi sił i lęk odbiera mi wolę dalszej walki, ciągle coś nie tak...i jak już wszystko wykorzystam, zrobię co w mojej mocy a finał będzie jak zwykle, niestety ta myśl podcina mi skrzydła...jeszcze dzisiejsze wiadomości @burczuś[emoji20]
Myślę o tej laparoskopii ale nie poczyniłam w tym kierunku jeszcze nic ...nawet jak się gdzieś załapię to i tak czas oczekiwania ok.4 miesięcy. Nie mam kasy żeby zrobić ją prywatnie, invitro u mnie nie wchodzi w grę....
Myślę o tej laparoskopii ale nie poczyniłam w tym kierunku jeszcze nic ...nawet jak się gdzieś załapię to i tak czas oczekiwania ok.4 miesięcy. Nie mam kasy żeby zrobić ją prywatnie, invitro u mnie nie wchodzi w grę....
@mała79 dzwonilas do tego Zycha?? Laparoskopie mozna praktycznie od reki. Jestes z okolic Krakowa??
@magda1208 mialam Ci pisac po wyniku badan z poronienia , ze dobrze ze wyszlo ze dzidziolek mial wady ale jakos glupio mi bylo jak pisalas ze juz drugi z wada. Na szczescie to inna wada i Malina ma podejscie chyba jak ja ze jesli nic 2 razy sie niw zdarza to jest raczej przypadek czyste zrzedzenie glupiego losu. Ciesze sie z danej Wam nadziei. Zacznicie walke o babelka wtedy kiedy bedziecie gotowi choc mnie lapki swedza zeby to bylo u was jak najszybciej .
@magda1208 mialam Ci pisac po wyniku badan z poronienia , ze dobrze ze wyszlo ze dzidziolek mial wady ale jakos glupio mi bylo jak pisalas ze juz drugi z wada. Na szczescie to inna wada i Malina ma podejscie chyba jak ja ze jesli nic 2 razy sie niw zdarza to jest raczej przypadek czyste zrzedzenie glupiego losu. Ciesze sie z danej Wam nadziei. Zacznicie walke o babelka wtedy kiedy bedziecie gotowi choc mnie lapki swedza zeby to bylo u was jak najszybciej .
U
użytkownik m
Gość
@magda1208 doc zaproponował mi cyklosporyne-silny lek immunosupresyjny, ale ogólnie zalecił mi krótką immunosupresje tzn
cykl przed staraniami 7 dni leki, cykl staraniowy 6 dni, pózniej miedzy 5 a 6 tc kolejnie cyklosporyne
@bea25ta jak Milenka się ma?
cykl przed staraniami 7 dni leki, cykl staraniowy 6 dni, pózniej miedzy 5 a 6 tc kolejnie cyklosporyne
@bea25ta jak Milenka się ma?
edloteh
@mickey* nie wiem czy dobrze cię zrozumiałam, czyli najpierw masz brać cyklosporyne i coś jeszcze? czy tylko ten lek? A w cyklu staraniowym co? Bo trochę nie ogarniam
@mała79 kochana, podjełaś już tyle wysiłku, zrobiłaś szczepienia i co? Chcesz mi powiedzieć że na marne to było! Nie ma mowy! Dzwoń w poniedziałek i umawiaj termin tej laparoskopii. Im szybciej podejmiesz działanie tym lepiej. I nie mów że to nie możliwe. Możliwe. I proszę cię, zadzwoń tam.
@mała79 kochana, podjełaś już tyle wysiłku, zrobiłaś szczepienia i co? Chcesz mi powiedzieć że na marne to było! Nie ma mowy! Dzwoń w poniedziałek i umawiaj termin tej laparoskopii. Im szybciej podejmiesz działanie tym lepiej. I nie mów że to nie możliwe. Możliwe. I proszę cię, zadzwoń tam.
U
użytkownik m
Gość
w cyklu staraniowym encorton 10mg@mickey* nie wiem czy dobrze cię zrozumiałam, czyli najpierw masz brać cyklosporyne i coś jeszcze? czy tylko ten lek? A w cyklu staraniowym co? Bo trochę nie ogarniam
i od 12 tc odstawiać encorton
reklama
Podziel się: