reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Przyjechalam do domu,przytuliłam córke,popłakałyśmy razem. Ja nie wierzę w cuda.za duża ta dyzproporcja. Chciałabym miec dla Was inne wiesci,ale zycie pisze swoje scenariusze. Jest mi tak cholernie przykro:(

Kochana burczuś bardzo bym chciała aby każda z nas jak najmniej cierpiała niestety ktoś pisze dla nas inny scenariusz często daleki od tego ,który sobie zaplanujemy lub wymarzymy.

reklama
Burczus przykro mi.mam jednak nadzieje, ze sytuacja sie rozwiaze.

Dziewczyny. Troche mnie nie bylo potrzebowalam odpoczac i troche odciac sie od wszystkiego. Wybaczcie, ze Was nie nadrobie

@magda1208 dziekuje za dobre mysli i fluidy

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma za co cała przyjemność po mojej stronie.

@burczuś Kochana poczekajmy na rozwój sytuacji może nic straconego.
@dżoasia Kciuki za mrozaczki.
@Funia90 @Destino Kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.
@kas90 Była by niespodzianka.
@Porzeczka1234 Kochana ściskam was.
@czarna_mala @mała79 Co u was.?
Pozdrawiam brzuchatki. Za staraczki nieustannie kciuki.
Madziulka, mnie zmogła grypa. Leżę z tym dziadostwem od wtorku w łóżku i mam okropny katar, gorączki od wczoraj już nie mam. Leżę i czytam książki (bo m. in. takie mam postanowienie noworoczne [emoji6]). Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki, @burczuś Ciebie mocno tulę [emoji173]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@burczuś Ja też miałam prawidłowe tętno i prawidłowe przyrosty bety... A mimo to była trisomia :( Dlatego już kilka razy pisałam, że beta to zerowy wyznacznik i dopiero usg może powiedzieć prawdę. My póki co czekamy na cud i wierzymy, ze u Ciebie to bład pomiaru.. Ściskam

@burczuś wiesz ze całym sercem jestem z Tobą. Wiem też co przezywasz. Pamiętasz moj Wikus wg lekarki na pewno miał mieć ZD bo pappa do dupy, bo wolno rósł, bo wcześniejsze poronienia itp. Myślę że ona sama nie wierzyła ze jest zdrowy i tylko P tchnal we mnie nadzieje ze jest ok... ale ja nie o tym. Chciałam Ci powiedzieć ze tez nie wierzyłam w cud ale on jednak był i teraz już wierzę w cuda.... niech będzie ze będę prawdziwie i realnie wierzyć w cud twojego dziecka ♡

@pixi.nova usg tez wyznacznikiem nie jest. To tylko pomiar choć pewnie przekazuje dużo informacji ale też może się mylic. U mnie na wadze Wikusia było wiele nieprawidłowości

@dżoasia a Ty gdzie sie leczysz? Martwia mnie czeste wycieczki do Warszawy.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja poki co w krakowie, bo to pierwsza procedura i szczerze mowiac zielona bylam w tym temacie, wiec wybralam z tego co bylo na miejscu. Ale kilka dziewczyn jezdzi nawet z krk do novum albo do gamety w Rzgowie (Lodz) i tez sa zadowolone. Duzo dziewczyn leczy sie w gyncentrum Katowice i tez sa chwalą. Jak chcesz to zajrzyj na watek Kto po in vitro i popytaj :*

reklama
@burczuś ciężko mi sie czytało to co napisałaś, wiem że to nie była wiadomość na jaką czekałaś, ale dopiero 2 usg będzie tu decydujące, jeszcze nadzieja jest, tak bardzo ci życzę aby maluszek urósł do środy i wyrównał pomiary
dzownił do mnie docent i zaproponował "fajowy"zestaw, ale to dopiero po drozności, i u mnie jednak bardzo krótka immunosupresja

Do góry