reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@burczuś kochana nie wierzę[emoji22] nie trać nadziei do końca, wierz w "cud" one naprawdę się zdarzają. tak mi przykro[emoji20] , wiem co teraz czujesz...i nic nie ukoi twego żalu, ale jest jeszcze iskierka nadziei. Pomodle się za Was. Przytulam Cię mocno[emoji173]

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, jesteście naprawdę wsparciem w trudnych chwilach. Nie podjełam jeszcze decyzji, trochę brak mi sił i lęk odbiera mi wolę dalszej walki, ciągle coś nie tak...i jak już wszystko wykorzystam, zrobię co w mojej mocy a finał będzie jak zwykle, niestety ta myśl podcina mi skrzydła...jeszcze dzisiejsze wiadomości @burczuś[emoji20]
Myślę o tej laparoskopii ale nie poczyniłam w tym kierunku jeszcze nic ...nawet jak się gdzieś załapię to i tak czas oczekiwania ok.4 miesięcy. Nie mam kasy żeby zrobić ją prywatnie, invitro u mnie nie wchodzi w grę....

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

@burczuś kochanie przykro mi bardzo.... Ale nie trać wiary bo może jeszcze nie wszystko stracone.... Zgadzam się z dziewczynami może błąd pomiarów lub coś... Trzymaj się.... Skonsultuj to z innym lekarzem jeszcze...

@mała79 dzwonilas do tego Zycha?? Laparoskopie mozna praktycznie od reki. Jestes z okolic Krakowa??

@magda1208 mialam Ci pisac po wyniku badan z poronienia , ze dobrze ze wyszlo ze dzidziolek mial wady ale jakos glupio mi bylo jak pisalas ze juz drugi z wada. Na szczescie to inna wada i Malina ma podejscie chyba jak ja ze jesli nic 2 razy sie niw zdarza to jest raczej przypadek czyste zrzedzenie glupiego losu. Ciesze sie z danej Wam nadziei. Zacznicie walke o babelka wtedy kiedy bedziecie gotowi choc mnie lapki swedza zeby to bylo u was jak najszybciej .

@magda1208 doc zaproponował mi cyklosporyne-silny lek immunosupresyjny, ale ogólnie zalecił mi krótką immunosupresje tzn
cykl przed staraniami 7 dni leki, cykl staraniowy 6 dni, pózniej miedzy 5 a 6 tc kolejnie cyklosporyne
@bea25ta jak Milenka się ma?

@mickey* nie wiem czy dobrze cię zrozumiałam, czyli najpierw masz brać cyklosporyne i coś jeszcze? czy tylko ten lek? A w cyklu staraniowym co? Bo trochę nie ogarniam
@mała79 kochana, podjełaś już tyle wysiłku, zrobiłaś szczepienia i co? Chcesz mi powiedzieć że na marne to było! Nie ma mowy! Dzwoń w poniedziałek i umawiaj termin tej laparoskopii. Im szybciej podejmiesz działanie tym lepiej. I nie mów że to nie możliwe. Możliwe. I proszę cię, zadzwoń tam.

reklama
Do góry