reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Ilis91 tak [emoji4] ja na razie czuje się pozytywnie nastawiona
@iveo zachodze bez problemu wyniki na razie ok , zbadamy resztę może coś wyjdzie akurat a jak nie to będziemy działać do skutku lekarz coś zaproponuje myślę i obierze drogę może większe dawki żelaznego nie wiem może jakiś inny lek [emoji4]
Nie obraz się ale ja bym przy takich wynikach prawdopodobnie nie odważyła się na taką ingerencję bo właśnie balabym się pogorszenia wynikow :/ ale też rozumiem bo jak lekarz doradzi to tez zaufanie jakies jest ... no i tonący się wiadomo łapie wszystkiego . Mam nadzieje jednak ze uda Ci się w końcu doczekać cudu [emoji8] no i mi też [emoji4]

Nie kluccie się dziewczyny według mnie każda ma prawo tutaj byc [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Anett leczysz sie u Lewego tak? Co on na tak niskie ahm? Badalas zarodki przed transferem?
Ola możesz w Diagnostyce. Ale ja,wolałam M przebadać w klinice bo maja do tego specjalne pokoje i nasienie jest od razu badane. Ostatnio stal przedemna gościu, biedny taki zmieszany, ze myslalam ze sie spali ze wstydu w tej kolejce. Dużo osob przed sobą przepyscil bo noe chcial pewnie zeby ktoś slyszal. A babka w rejestracji na caly ryj "Bogdan, a dzis badamy nasienie?" Myslalam, ze facet tam fiknie...
Lewy uznal nas na ciezki przypadek i dal jeszcze jedna szanse tylko. Ale on jest super wczesniej w innej klinice mialam 3 stymulacje i 1 tramsfer. U noego za poerwszym razem 5 zarodkow! I to z takim amh. Zostal nam 1 mrozaczek jeszcze ale chcialam cos przebadac bo novum w immunologie nie wierzy.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

@anett96 Nie ma sprawy :) Jezeli szukasz immunologa to wiele dziewczyn jezdzi do Pasnika rowniez tych z ivf np. @bertha ktora tez leczy sie u Lewego @dżoasia tez byla u Pasnika moze cos doradza.
Rozumiem, ze nie udalo sie wyhodowac zarodkow?
Tak dziewczyny znam, szukalam odppwiedzi tu u dziewczyn u ktorych jest juz ppwodzenie w postaci ciazy, dzidzi...

Anett leczysz sie u Lewego tak? Co on na tak niskie ahm? Badalas zarodki przed transferem?
Ola możesz w Diagnostyce. Ale ja,wolałam M przebadać w klinice bo maja do tego specjalne pokoje i nasienie jest od razu badane. Ostatnio stal przedemna gościu, biedny taki zmieszany, ze myslalam ze sie spali ze wstydu w tej kolejce. Dużo osob przed sobą przepyscil bo noe chcial pewnie zeby ktoś slyszal. A babka w rejestracji na caly ryj "Bogdan, a dzis badamy nasienie?" Myslalam, ze facet tam fiknie...
W styczniu gsy beta zejdzie do 0 biegnę do Lewego zapytam o to badanie zaeodkow

Anett koniecznie zapytah. Kolezanka podchodzi teraz w styczniu do transferu. Nieplodnosc idiopatyczna, wszystkie wyniki super, ale przez 6 lat zero ciąży. Zbadala teraz zarodki i ma 5 miala tylko jednego zdrowego, mimo iz po zaplodnieniu wszystkie byly najwyzszej klasy.

@roxie123 piękne wyniki [emoji173]️ no to doktorek będzie miał małe pole do popisu [emoji41]
Co do lametty, daje piękne efekty. W porównaniu do CLO nie upośledza endometrium. Brana przez kilka dni może spowodować wzrost więcej niż jednego pęcherzyka (moim zdaniem na plus, a co [emoji41]) zachowując przy tym piękne endometrium [emoji1318] Jak każdy lek, tak i ten nie działa na wszystkich, ale warto przetestować. Ja nie stosowałam, ale znam osoby którym ten lek bardzo pomógł. Oczywiście może być potrzeby zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka/pęcherzyków bo po lamecie lubią dłużej posiedzieć.... a to niekoniecznie dobre....
@burczuś popieram. To forum to kopalnia wiedzy. Im więcej piszemy (ale bez przesady bo potem doczytać tego nie idzie [emoji23]) tym więcej z nas może na tym skorzystać... co mam nadzieję, ma przełożenie potem na większą liczbę ciąż[emoji110]️ nie mniej jednak - piszę tu ze swojego tylko punktu widzenia- może nie każda dziewczyna ma ochotę uzupełniać stopkę albo dzielić się wszystkimi szczegółami. Trzeba wziąć pod uwagę że mamy tu na forum dziewczyny, te bardziej doświadczone jak i te mniej. Forum jest dla wszystkich... ale może nie każdy chce pisać. Ile jest osób takich jak ja, które przez lata czytały i nie napisały ani jednego postu [emoji43]Pozwólmy pisać tym którzy chcą. Jak ktoś ma coś czym chce się podzielić to na pewno się o tym dowiemy. Moim zdaniem powinniśmy pozwolić forum być po prostu forum... oczywiście możecie się ze mną nie zgodzić [emoji23] i jeszcze jedna uwaga [emoji6] nie wszystkie śledzimy forum na bieżąco, wiec nie zawsze mamy możliwość odnieść się do każdego wpisu skierowanego do nas... także czasem cierpliwości dziewczyny [emoji6]
no i skończyłam swój wywód [emoji23]
ps. Ja czytam forum przez Tapatalk z tel i nie widzę waszych stopek :p tylko takie coś:
IMG_8110.JPG

Załączniki

• IMG_8110.JPG
    IMG_8110.JPG
    32,4 KB · Wyświetleń: 502
reklama
@anett96 Ale w novum daja encorton a to tez na immuno. Dostalas go do transferu?
Dostalam i dostalam tez frextparyne to tez na immuno chyba.. czy te leki w przypadku problemow immunol. Wystarczaja?? Jezeli tak to ja nie wiem co moge zbadac oprocz immunol. Przed kolejnym podejsciem[emoji21]

Do góry