@anett96 witaj. I na spokojnie kochana. My teraz wymienimy miedzy soba mysli. Chcesz poczytaj bo forum jest otwarte. Musimy sie dotrzec. To sie czasem zdarza. Zobaczysz, ze jestesmy prawdziwe, bo trafiamy tu czesto w takim czasie jak ty. Wspieramy sie mocno, wymieniamy wszelaka wiedza, a czasem sie "prostujemy" takim roznorodnym, a jednak prawdziwym slowem. Dojdziemy szybko do porozumienia. Zostan z nami. O badania zdazysz zapytac i uzyskac odpowiedz. Jestes na swiezo po stracie wiec przezyj na spokojnie emocje. Odreaguj, a za jakis czas, jak juz troche ochloniesz i emocje powoli opadna pytanie same beda sie rodzic, a my postaramy sie odpowiedziec. Tu sa madre dziewczyny wespra dobrym slowem i wiedza.
@pixi.nova dzis techniczne dane po porodzie cie nie interesuja. A za rok moga. To co teraz wydaje sie odlegle, nie znaczy, ze nie pomocne. Kochane mamusie ja was bardzo potrzebuje. I nie uwazam, ze newsow od was jest za duzo.
Jesli interesuja was informacje z wizyt, to po prostu zacznijcie sie nimi dzielic. Przeciez ciagle ktoras z nas ma wizyte. To ze mam 37 tc nie oznacza, ze to ciaza zakonczona sukcesem. Oby wasze ciaze byly spokojniejsze niz moja.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@pixi.nova dzis techniczne dane po porodzie cie nie interesuja. A za rok moga. To co teraz wydaje sie odlegle, nie znaczy, ze nie pomocne. Kochane mamusie ja was bardzo potrzebuje. I nie uwazam, ze newsow od was jest za duzo.
Jesli interesuja was informacje z wizyt, to po prostu zacznijcie sie nimi dzielic. Przeciez ciagle ktoras z nas ma wizyte. To ze mam 37 tc nie oznacza, ze to ciaza zakonczona sukcesem. Oby wasze ciaze byly spokojniejsze niz moja.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom