olaa90
Fanka BB :)
@Kwiatuszekk23 o zesz w mordę... to faktycznie nie wiem czy to dobry pomysł badać go w diagnostyce, ja już sama się wstydzę na sama myśl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mialam pgd...woesz ile mniej wiecej kosztuje badanie zarodka? I co jak chory to nie transferuja po prostu? Wynik takiego badania daje mniej wiecej to co badanie poronionego zarodka? Czyli wiadomo pptem co nalezy ew.leczyc??@anett96 Faktycznie chyba musisz zbadac zarodki przed podaniem. Mialas pgd?
Mozesz pojechac do Pasnika ewentualnie do Łodzi. Ale bc moze to faktycznie genetyka zwiazana z niskim amh?
Święte słowa Destino.... [emoji8]Wiecie nie czesto sie odzywam. I rozumiem cie @burczus, bo taki temat zobowiazuje. A jednak nie zgodze sie, ze brakuje na forum wiedzy. Kiedy ja weszlam dziewczyny tez niemal wszystkie zaciazyly. A jednak jest poczatek forum bardzo esencjonalny, ktory zawiera duzo wiedzy nazwiska lekarzy leki i suplementy historie walki. To czego teraz brakuje moim zdaniem to czytanie ze zrozumieniem i duzo indywidualnego zaangazowania. Wiele razy dziewczyny pytaly, odpowiadalam tak jak moja wiedza mi pozwala, a za dzien dwa, ta sama osoba pytala o to samo. Jeszcze jestesmy czy porzeczka, czy agatush, czy dziewczyny, ktore urodzily tzadko, ale zagladaja. Tylko pytanie czego sie poszukuje. Mowicie, ze ciaze zakonczone sukcesem sa enigmatyczne. Z tym tez sie nie zgodze. Nie mialam lekarza, ktory dopasowal do mnie lekarstw i dawek. Sama musialam to robic cala ciaze. Mialam anioly ktore nademna czuwaly dzieki ktorym dostalam recepty. I gdyby nie ciaze zakonczone sukcesem mialabym wiekszy problem z dobraniem dawek i dlugoscia brania lekow. Dziewczyny wszystko jest indywidualnie dobrane, a czasem mam wrazenie, ze oczekujecie jednej zlotej metody. Juz nie raz pisalysmy o tym, ze taka droga nie istnieje. To, co sprawdzilo sie u mnie niekoniecznie sprawdzi sie u kogos innego. Co wiecej, to co sprawdzilo sie u mnie w tej ciazy niekoniecznie sprawdzi sie w nastepnej. Warto miec to na uwadze. Jestem otwarta i mam jeszcze troche czasu. Macie pytania piszcie, chetnie odpowiem. Jesli tylko bede umiala. Tylko nie oczekujcie, ze bede lekarzem. Moge powiedzie co zrobilam u siebie i dlaczego. Co zadzialalo nie wiem. Kazdy musi sprawdzic sam i niestety jego beda konsekwencje dzialania.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom