reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Ilis91 tak [emoji4] ja na razie czuje się pozytywnie nastawiona
@iveo zachodze bez problemu wyniki na razie ok , zbadamy resztę może coś wyjdzie akurat a jak nie to będziemy działać do skutku lekarz coś zaproponuje myślę i obierze drogę może większe dawki żelaznego nie wiem może jakiś inny lek [emoji4]
Nie obraz się ale ja bym przy takich wynikach prawdopodobnie nie odważyła się na taką ingerencję bo właśnie balabym się pogorszenia wynikow :/ ale też rozumiem bo jak lekarz doradzi to tez zaufanie jakies jest ... no i tonący się wiadomo łapie wszystkiego . Mam nadzieje jednak ze uda Ci się w końcu doczekać cudu [emoji8] no i mi też [emoji4]

Nie kluccie się dziewczyny według mnie każda ma prawo tutaj byc [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Anett leczysz sie u Lewego tak? Co on na tak niskie ahm? Badalas zarodki przed transferem?
Ola możesz w Diagnostyce. Ale ja,wolałam M przebadać w klinice bo maja do tego specjalne pokoje i nasienie jest od razu badane. Ostatnio stal przedemna gościu, biedny taki zmieszany, ze myslalam ze sie spali ze wstydu w tej kolejce. Dużo osob przed sobą przepyscil bo noe chcial pewnie zeby ktoś slyszal. A babka w rejestracji na caly ryj "Bogdan, a dzis badamy nasienie?" Myslalam, ze facet tam fiknie...
Lewy uznal nas na ciezki przypadek i dal jeszcze jedna szanse tylko. Ale on jest super wczesniej w innej klinice mialam 3 stymulacje i 1 tramsfer. U noego za poerwszym razem 5 zarodkow! I to z takim amh. Zostal nam 1 mrozaczek jeszcze ale chcialam cos przebadac bo novum w immunologie nie wierzy.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

@anett96 Nie ma sprawy :) Jezeli szukasz immunologa to wiele dziewczyn jezdzi do Pasnika rowniez tych z ivf np. @bertha ktora tez leczy sie u Lewego @dżoasia tez byla u Pasnika moze cos doradza.
Rozumiem, ze nie udalo sie wyhodowac zarodkow?
Tak dziewczyny znam, szukalam odppwiedzi tu u dziewczyn u ktorych jest juz ppwodzenie w postaci ciazy, dzidzi...

Anett leczysz sie u Lewego tak? Co on na tak niskie ahm? Badalas zarodki przed transferem?
Ola możesz w Diagnostyce. Ale ja,wolałam M przebadać w klinice bo maja do tego specjalne pokoje i nasienie jest od razu badane. Ostatnio stal przedemna gościu, biedny taki zmieszany, ze myslalam ze sie spali ze wstydu w tej kolejce. Dużo osob przed sobą przepyscil bo noe chcial pewnie zeby ktoś slyszal. A babka w rejestracji na caly ryj "Bogdan, a dzis badamy nasienie?" Myslalam, ze facet tam fiknie...
W styczniu gsy beta zejdzie do 0 biegnę do Lewego zapytam o to badanie zaeodkow

Anett koniecznie zapytah. Kolezanka podchodzi teraz w styczniu do transferu. Nieplodnosc idiopatyczna, wszystkie wyniki super, ale przez 6 lat zero ciąży. Zbadala teraz zarodki i ma 5 miala tylko jednego zdrowego, mimo iz po zaplodnieniu wszystkie byly najwyzszej klasy.

@roxie123 piękne wyniki [emoji173]️ no to doktorek będzie miał małe pole do popisu [emoji41]
Co do lametty, daje piękne efekty. W porównaniu do CLO nie upośledza endometrium. Brana przez kilka dni może spowodować wzrost więcej niż jednego pęcherzyka (moim zdaniem na plus, a co [emoji41]) zachowując przy tym piękne endometrium [emoji1318] Jak każdy lek, tak i ten nie działa na wszystkich, ale warto przetestować. Ja nie stosowałam, ale znam osoby którym ten lek bardzo pomógł. Oczywiście może być potrzeby zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka/pęcherzyków bo po lamecie lubią dłużej posiedzieć.... a to niekoniecznie dobre....
@burczuś popieram. To forum to kopalnia wiedzy. Im więcej piszemy (ale bez przesady bo potem doczytać tego nie idzie [emoji23]) tym więcej z nas może na tym skorzystać... co mam nadzieję, ma przełożenie potem na większą liczbę ciąż[emoji110]️ nie mniej jednak - piszę tu ze swojego tylko punktu widzenia- może nie każda dziewczyna ma ochotę uzupełniać stopkę albo dzielić się wszystkimi szczegółami. Trzeba wziąć pod uwagę że mamy tu na forum dziewczyny, te bardziej doświadczone jak i te mniej. Forum jest dla wszystkich... ale może nie każdy chce pisać. Ile jest osób takich jak ja, które przez lata czytały i nie napisały ani jednego postu [emoji43]Pozwólmy pisać tym którzy chcą. Jak ktoś ma coś czym chce się podzielić to na pewno się o tym dowiemy. Moim zdaniem powinniśmy pozwolić forum być po prostu forum... oczywiście możecie się ze mną nie zgodzić [emoji23] i jeszcze jedna uwaga [emoji6] nie wszystkie śledzimy forum na bieżąco, wiec nie zawsze mamy możliwość odnieść się do każdego wpisu skierowanego do nas... także czasem cierpliwości dziewczyny [emoji6]
no i skończyłam swój wywód [emoji23]
ps. Ja czytam forum przez Tapatalk z tel i nie widzę waszych stopek :p tylko takie coś:
IMG_8110.JPG

Załączniki

• IMG_8110.JPG
    IMG_8110.JPG
    32,4 KB · Wyświetleń: 506
reklama
@anett96 Ale w novum daja encorton a to tez na immuno. Dostalas go do transferu?
Dostalam i dostalam tez frextparyne to tez na immuno chyba.. czy te leki w przypadku problemow immunol. Wystarczaja?? Jezeli tak to ja nie wiem co moge zbadac oprocz immunol. Przed kolejnym podejsciem[emoji21]

Do góry