agatush
Moderatorka
Kasiu narazie mamy brać, a jak pójdę na szczepienie to decyzja co dalej.
Tak Kochana na recepte.@Ilis91 fajne takie małe zazdroszczę pozytywnie
@Funia90 twój mąż na prawdę potrzebuje kopa. Przykro mi bo nawet odpocząć nie możesz powiedz , że źle się czujesz i ma na Ciebie już nie liczyć do rozwiązania i będziesz miała z głowy. Całuję
@bertha ciekawa te testy z krwi mam nadzieję , że u Ciebie będzie pozytyw czekam
@Kitki dziękuję kochana tak huśtawka jak najbardziej się sprawdza
@Destino mnie moja gin powiedziała czy cc czy sn zastrzyki odstawić 24 h przed
@marshia co u Ciebie jak mama?
@Marthi @pixi.nova jak u Was?
Dziewczyny wiecie ja rozumiem @nafoczka że myśli o kokardkach ja urodziłam 2 miesiące temu a już mi tęskno za brzuszkiem ,aż dziw bo Bóg jeden wie ile to stresu przeżyłam. U nas kupki nie ma ale gazy i owszem dałam dziś malej troszkę wody ale ona wszystko pije bo lubi jeść
@agatush ten debirat na receptę prawda? Nie wiem czy iść do lekarza czy co robić
Zgadzam się z Tobą. Też się tak poczułam trochę... I nieprawda że wszystkie po porodzie znikają.... Ty piszesz, ja też, @kas90, @Porzeczka1234... Ale Oki :-) chętnie po prostu poczytam.... [emoji6]@burczuś popieram choc czuje ze wlasnie mowisz mi sio , ale w sumie bede czytac zeby kciuki za Was trzymac @marshia za @bertha ktora obiecala samoboja no i prosze jaka slowna niunka heh, @Auri_a ktora mimo malego ciala ma ogromne serce, cala reszte dziewczyn ktora w jakims stopniu jest mi bliska @mala_czarna @magda1208 Ja nie znam sie na leczeniu nie musialam sie znac, nie musialam zglebiac wiedzy chcialam Wam wszystkim bardzo, bardzo podziekowac. @susana i @nafoczka przede wszystkim vium ciumki.
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom