reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bea25ta <3 sliczna Milenka

Narzekałam, a mala dziś przespała dzis 5 godzin :) za to od 4.30 standardowo stekała, mordowslo ją do aż do godziny 8 i kupisko poszlo.

Dziś mieliśmy pogrzeb dziadka a jutro chrzciny małej. Oby była grzeczna jak zwykle.
Napewno będzie grzeczna[emoji4] pamietam jak ja się martwiłam jak moją chrzciłam bo ona taka "rozdarta" była ciągle płakała i mało spała, a w chrzciny w kościele cała mszę na mnie przespała [emoji4]
@bea25ta mała cudna[emoji4]
Ilis91 dobrze ze juz nie krwawisz będzie dobrze i musisz coś zjeśc aby mieć siły ..

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak ja mieć wizytę u Mireczek jak był chory to.. Wtedy ja mieć wizytę"życia"
Przepisał mi wszystko co chciałam i do tego wytłumaczył.. Nie śpieszył się.
Byłam naprawdę zadowolona..
Haha tamten bezokolicznik mi przez przypadek wyszedl, bo moj tel nie nadazac za mna jak siedze na forum:D
No to moglby sie do wtorku rozchorowac:laugh2:

@bea25ta <3 sliczna Milenka

Narzekałam, a mala dziś przespała dzis 5 godzin :) za to od 4.30 standardowo stekała, mordowslo ją do aż do godziny 8 i kupisko poszlo.

Dziś mieliśmy pogrzeb dziadka a jutro chrzciny małej. Oby była grzeczna jak zwykle.
Powodzenia jutro i czekamy na zdjęcia :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@llis91 trzymaj sie kochana i zjedz cos bo bedzie jeszcze gorzej jak nie zjesz:/
Moze chociaz jakies biszkopty.

@dżoasia Na rozrzedzenie krwi :staram sie duzo ruszac(czasem nie wychodzi)
Pije starty imbir,czosnek zabek surowy dziennie na noc(ble)
Duzo pije wody i do tego sok ananasowy ale ten taki jednodniowy lub sama wyciskam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ehh... no to nie za wiele mozna zrobic, ja ogolnie prawie codziennie zapodaje imbir do herbaty lub innych potraw, po prostu lubie, bedac w ciazy tez jadlam, wode chlalam ile weszlo no i w ruchu tez.bylam, bo pracowalam wtedy, a prace mam stojaco chodzaca, teraz mam jednak zamiar zostac w domu, bo soe boje. Krwotok sie wtedy zaczal wlasnie.jak bylam w pracy wiec nie che dodatkowo ryzykowac. W ogole milion mysli mam na temat tego co tamtym razem zaszkodzilo najbardziej. Nie chcialam popadac w, paranoje wiec pracowalam i funkcjonowalam w miare normalnie.
Teraz bede chuchac i dmuchac, o! :)

Kas90 przykro mi z powodu dziadka.

Ilis91 musisz jesc choc suxharki.

Dżoasia to teraz wiem czemu po polopirynie mam krwawienia z nosa. Acard bez recepty kupisz. Tak samo aspirin cardio. Juz jestem na antykoncepcji bo in vitro. Tylko teraz decyzja czy kontynuowac czy iui.

@Bertha:-( duzo

@Beciiia87 to dupek ja po nim tez pryszcz na pryszczu i spiaca jakbym w ciazy byla. Za to po tabsach anty jeszcze gorzej bolace pryszcze.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91, ja jak nie mialam ochote nic jesc to jadlam chleb z maslem tylko. Nic innego nie przeszlo, i koniecznie swiezutki chlebek z piekarni. Trzymaj sie, duzo sily Ci zycze [emoji8]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@Ilis91, popieram niech ci M kupi swieże kajzerki. W ciazy szalalam za nimi :)

Lalunie martwi mnie bolesne wspolżycie. Za ciasno mnie zszyli aaaa! Jest zgrubiale to szycie wewnętrznych warstw i się nie rozciąga.... to normalne po sn? Mam nadzieje ze minie!

reklama
@kas90 ja nie pomogę bo miałam cc to jestem nienaruszona, że tak powiem ale mogę tylko powiedzieć , że jak pytałam moją dr właśnie o zgrubienie na szyciu bo takie posiadam również z jednej strony to powiedziała, że zmięknie ale trzeba czasu przypuszczam , że po sn jest to samo bo moje zagubienie jest jakby od środka rany a twoje również tylko w innym miejscu.

A u nas dziś wszystko fajnie mała zasneła o 20:00 ale uwaga obudziła się ok 3 i do teraz nie śpi leży w łóżeczku sama niania włączona i się tam kotłuje zobaczymy o której zacznie płakać lub może zaśnie .

Ps @Funia90 ivan gra od 40 min na początek tylne łapy teraz fortepian i serce :p:p

Do góry