reklama
Beciiia-87
Fanka BB :)
Jak ja mieć wizytę u Mireczek jak był chory to.. Wtedy ja mieć wizytę"życia"Mireczek mi ostatnio obiecywać zapisać, ale on ma którką pamięć, żeby nie powiedzieć, że żadną... jak będę mieć problem to sie odezwę a masz jakieś dojścia?
Przepisał mi wszystko co chciałam i do tego wytłumaczył.. Nie śpieszył się.
Byłam naprawdę zadowolona..
Beciiia-87
Musisz jeść kochana żeby mieć siłę!!! Może zacznij chociaż od sucharków albo kromki chleba z masłem.U mnie średnio. Było mi dziś bardzo słabo,myślałam,że zemdleje w łazience. Potem zjadłam i wymiotowałam 3 razy, boję się,że coś tam jeszcze uszkodziłam teraz jestem strasznie głodna i boję się jeść...ogólnie psychicznie to teraz jestem wrakiem
bobasek1990
Wymioty to też objaw ciąży ale wiem że się obawiasz że takie odruchy mogły wpłynąć na dziecko w poniedziałek wychodzisz? Zrobią Ci jeszcze usg? Krwawisz nadalU mnie średnio. Było mi dziś bardzo słabo,myślałam,że zemdleje w łazience. Potem zjadłam i wymiotowałam 3 razy, boję się,że coś tam jeszcze uszkodziłam teraz jestem strasznie głodna i boję się jeść...ogólnie psychicznie to teraz jestem wrakiem
Kwiatuszekk23
Ilis dopiero doczytalam ze jestes w szpitalu. Bedzie dobrze. Tez mialam krwotok w ciazy z Adasiem. Lalo sie jak z kranu. Jak jechalam na ip myslalam.ze juz poronilam...
Moze popros o jakas kroplowke na wzmocnienie? Trzymam kciuki!
Moze popros o jakas kroplowke na wzmocnienie? Trzymam kciuki!
Funia90
@llis91 trzymaj sie kochana i zjedz cos bo bedzie jeszcze gorzej jak nie zjesz:/
Moze chociaz jakies biszkopty.
@dżoasia Na rozrzedzenie krwi :staram sie duzo ruszac(czasem nie wychodzi)
Pije starty imbir,czosnek zabek surowy dziennie na noc(ble)
Duzo pije wody i do tego sok ananasowy ale ten taki jednodniowy lub sama wyciskam.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Moze chociaz jakies biszkopty.
@dżoasia Na rozrzedzenie krwi :staram sie duzo ruszac(czasem nie wychodzi)
Pije starty imbir,czosnek zabek surowy dziennie na noc(ble)
Duzo pije wody i do tego sok ananasowy ale ten taki jednodniowy lub sama wyciskam.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: