reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Mireczek mi ostatnio obiecywać zapisać, ale on ma którką pamięć, żeby nie powiedzieć, że żadną... jak będę mieć problem to sie odezwę :D a masz jakieś dojścia? :D
Jak ja mieć wizytę u Mireczek jak był chory to.. Wtedy ja mieć wizytę"życia"
Przepisał mi wszystko co chciałam i do tego wytłumaczył.. Nie śpieszył się.
Byłam naprawdę zadowolona..

U mnie średnio. Było mi dziś bardzo słabo,myślałam,że zemdleje w łazience. Potem zjadłam i wymiotowałam 3 razy, boję się,że coś tam jeszcze uszkodziłam :( teraz jestem strasznie głodna i boję się jeść...ogólnie psychicznie to teraz jestem wrakiem
Musisz jeść kochana :( żeby mieć siłę!!! Może zacznij chociaż od sucharków albo kromki chleba z masłem.

U mnie średnio. Było mi dziś bardzo słabo,myślałam,że zemdleje w łazience. Potem zjadłam i wymiotowałam 3 razy, boję się,że coś tam jeszcze uszkodziłam :( teraz jestem strasznie głodna i boję się jeść...ogólnie psychicznie to teraz jestem wrakiem
Wymioty to też objaw ciąży ale wiem że się obawiasz że takie odruchy mogły wpłynąć na dziecko w poniedziałek wychodzisz? Zrobią Ci jeszcze usg? Krwawisz nadal

@dzoasia nie wiem. Mozesz brac acard bo on troche rozrzedzi krew, ale na zupelnie innej zasadzie niz heparyna. @Funia90 mowila czym naturalnie rozrzedza. Chyba imbir. Nie jestem pewna

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ilis dopiero doczytalam ze jestes w szpitalu. Bedzie dobrze. Tez mialam krwotok w ciazy z Adasiem. Lalo sie jak z kranu. Jak jechalam na ip myslalam.ze juz poronilam...
Moze popros o jakas kroplowke na wzmocnienie? Trzymam kciuki!

@bea25ta <3 sliczna Milenka

Narzekałam, a mala dziś przespała dzis 5 godzin :) za to od 4.30 standardowo stekała, mordowslo ją do aż do godziny 8 i kupisko poszlo.

Dziś mieliśmy pogrzeb dziadka a jutro chrzciny małej. Oby była grzeczna jak zwykle.

@llis91 trzymaj sie kochana i zjedz cos bo bedzie jeszcze gorzej jak nie zjesz:/
Moze chociaz jakies biszkopty.

@dżoasia Na rozrzedzenie krwi :staram sie duzo ruszac(czasem nie wychodzi)
Pije starty imbir,czosnek zabek surowy dziennie na noc(ble)
Duzo pije wody i do tego sok ananasowy ale ten taki jednodniowy lub sama wyciskam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry