reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kas90 i my nie śpimy mała wypiła 90 ml mleka i zasypia musiałam dać z butli bo nerwowa atmosfera była a wcześniej musiałam ściągnąć i mąż też nie pośpi bo musiał nosić. Teraz do mnie mówi pośpi do ósmej mhhh jeden Bóg wie haha :p:D

Oni spią a ja zacznę się szykować :) bo chrzest 9.15

Porzeczko, może Cie to pocieszy, ale zauwazylam, że Asia już nie jest jak piesek do jedzenia. Nie ma juz takiego wrzasku o papu i nie głodnieje w sekunde. Je tez w miare regularnie co 2 godz. I to albo dlatego ze je tylko odciagniete i zageszczone albo dlatego ze zmienilo się trawienie bo juz mamy jedną kupę dziennie

@Porzeczka1234 a u ciebie kiedy chrzciny Zosi?
@Marzycielka ja bym mojej 5 latce nie powiedziała ze ma 5 rodzeństwa w niebie, bo by csłe przedszkole i wszyscy o tym wiedzieli. Ja cię rozumiem moja ciągle mi się pyta " kiedy będzie miała rodzeństwo" że dzieci w przedszkolu mówią że rodzeństwo nie jest fajne bo zabiera zabawki, bije się z nim ale ona i tak bardzo chce. Szkodami jej i nie wiem co jej mówić zazwyczsj mówię " słonko to nie zależy ode mnie, trzeba się modlić do Bozi"
@burczuś a jak ty się czujesz? I kiedy pierwsze podglądanie?
@Maciejka78 @ bobasek1990 u was wszystko dobrze?
@czarna_mała where are you??
@magda1208 pamiętam ze masz wizyte u Maliny 27 grrudnia, mam nadzieję ze będzie miał dla ciebie dobry plan

My dziś ubieramy choinkę moja doczekać się nie może[emoji4] wczoraj przefświąteczne porządki. Brak weny na gotowanie ale może jeszcze przyjdzie.
Miłej niedzieli dziewczynki[emoji4]

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 na forum na innym watku dziewczyny pisaly, ze to sie czesto zdarza. Po zszyciu masz blizny, a one sa malo elastyczne i niestety przy rozciaganiu bola. Nie wiem jak to w sumie jest. Moja mama mowila, ze pomaga zel nawilzajacy.
Radosnych chrzcin Kasiu

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oni spią a ja zacznę się szykować :) bo chrzest 9.15

Porzeczko, może Cie to pocieszy, ale zauwazylam, że Asia już nie jest jak piesek do jedzenia. Nie ma juz takiego wrzasku o papu i nie głodnieje w sekunde. Je tez w miare regularnie co 2 godz. I to albo dlatego ze je tylko odciagniete i zageszczone albo dlatego ze zmienilo się trawienie bo juz mamy jedną kupę dziennie
Powodzenia!! My z kolei dzisiaj w drogę z zaproszenia i na chrzciny :-)

@kas90 i my nie śpimy mała wypiła 90 ml mleka i zasypia musiałam dać z butli bo nerwowa atmosfera była a wcześniej musiałam ściągnąć i mąż też nie pośpi bo musiał nosić. Teraz do mnie mówi pośpi do ósmej mhhh jeden Bóg wie haha :p:D

Oby dała Wam jeszcze troche pospać :-*
@Porzeczka1234 a u ciebie kiedy chrzciny Zosi?
@Marzycielka ja bym mojej 5 latce nie powiedziała ze ma 5 rodzeństwa w niebie, bo by csłe przedszkole i wszyscy o tym wiedzieli. Ja cię rozumiem moja ciągle mi się pyta " kiedy będzie miała rodzeństwo" że dzieci w przedszkolu mówią że rodzeństwo nie jest fajne bo zabiera zabawki, bije się z nim ale ona i tak bardzo chce. Szkodami jej i nie wiem co jej mówić zazwyczsj mówię " słonko to nie zależy ode mnie, trzeba się modlić do Bozi"
@burczuś a jak ty się czujesz? I kiedy pierwsze podglądanie?
@Maciejka78 @ bobasek1990 u was wszystko dobrze?
@czarna_mała where are you??
@magda1208 pamiętam ze masz wizyte u Maliny 27 grrudnia, mam nadzieję ze będzie miał dla ciebie dobry plan

My dziś ubieramy choinkę moja doczekać się nie może[emoji4] wczoraj przefświąteczne porządki. Brak weny na gotowanie ale może jeszcze przyjdzie.
Miłej niedzieli dziewczynki[emoji4]

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
My wczoraj ubralismy choinkę :-) Mina Michaliny bezcenna :-p

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry laseczki:)
@kas90 ja też po cc więc sie nie znam:/ pisz do gina:) a tak to życzę pieknych przeżyć zwiazanych z chrztem Maleńkiej:*
@mała79 ,cycole bolą cooooraz mocniej. czasami mnie pociągnie na wymioty.podbrzusze pobolewa. A więc myślę,mam nadzieję,że tam wszystko się szykuje. A na podglądanie jedziemy dopiero 5.01. Nie chce wcześniej. Wtedy już na 100% sytuacja bèdzie jasna. A choinke też dziś mamy zamiar ubierać.i ciastka przez maszynke kręcic. A co porobimy to wyjdzie w praniu...bo dopiero wstaliśmy

Do góry