reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kas90 i my nie śpimy mała wypiła 90 ml mleka i zasypia musiałam dać z butli bo nerwowa atmosfera była a wcześniej musiałam ściągnąć i mąż też nie pośpi bo musiał nosić. Teraz do mnie mówi pośpi do ósmej mhhh jeden Bóg wie haha :p:D

Oni spią a ja zacznę się szykować :) bo chrzest 9.15

Porzeczko, może Cie to pocieszy, ale zauwazylam, że Asia już nie jest jak piesek do jedzenia. Nie ma juz takiego wrzasku o papu i nie głodnieje w sekunde. Je tez w miare regularnie co 2 godz. I to albo dlatego ze je tylko odciagniete i zageszczone albo dlatego ze zmienilo się trawienie bo juz mamy jedną kupę dziennie

@Porzeczka1234 a u ciebie kiedy chrzciny Zosi?
@Marzycielka ja bym mojej 5 latce nie powiedziała ze ma 5 rodzeństwa w niebie, bo by csłe przedszkole i wszyscy o tym wiedzieli. Ja cię rozumiem moja ciągle mi się pyta " kiedy będzie miała rodzeństwo" że dzieci w przedszkolu mówią że rodzeństwo nie jest fajne bo zabiera zabawki, bije się z nim ale ona i tak bardzo chce. Szkodami jej i nie wiem co jej mówić zazwyczsj mówię " słonko to nie zależy ode mnie, trzeba się modlić do Bozi"
@burczuś a jak ty się czujesz? I kiedy pierwsze podglądanie?
@Maciejka78 @ bobasek1990 u was wszystko dobrze?
@czarna_mała where are you??
@magda1208 pamiętam ze masz wizyte u Maliny 27 grrudnia, mam nadzieję ze będzie miał dla ciebie dobry plan

My dziś ubieramy choinkę moja doczekać się nie może[emoji4] wczoraj przefświąteczne porządki. Brak weny na gotowanie ale może jeszcze przyjdzie.
Miłej niedzieli dziewczynki[emoji4]

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 na forum na innym watku dziewczyny pisaly, ze to sie czesto zdarza. Po zszyciu masz blizny, a one sa malo elastyczne i niestety przy rozciaganiu bola. Nie wiem jak to w sumie jest. Moja mama mowila, ze pomaga zel nawilzajacy.
Radosnych chrzcin Kasiu

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oni spią a ja zacznę się szykować :) bo chrzest 9.15

Porzeczko, może Cie to pocieszy, ale zauwazylam, że Asia już nie jest jak piesek do jedzenia. Nie ma juz takiego wrzasku o papu i nie głodnieje w sekunde. Je tez w miare regularnie co 2 godz. I to albo dlatego ze je tylko odciagniete i zageszczone albo dlatego ze zmienilo się trawienie bo juz mamy jedną kupę dziennie
Powodzenia!! My z kolei dzisiaj w drogę z zaproszenia i na chrzciny :-)

@kas90 i my nie śpimy mała wypiła 90 ml mleka i zasypia musiałam dać z butli bo nerwowa atmosfera była a wcześniej musiałam ściągnąć i mąż też nie pośpi bo musiał nosić. Teraz do mnie mówi pośpi do ósmej mhhh jeden Bóg wie haha :p:D

Oby dała Wam jeszcze troche pospać :-*
@Porzeczka1234 a u ciebie kiedy chrzciny Zosi?
@Marzycielka ja bym mojej 5 latce nie powiedziała ze ma 5 rodzeństwa w niebie, bo by csłe przedszkole i wszyscy o tym wiedzieli. Ja cię rozumiem moja ciągle mi się pyta " kiedy będzie miała rodzeństwo" że dzieci w przedszkolu mówią że rodzeństwo nie jest fajne bo zabiera zabawki, bije się z nim ale ona i tak bardzo chce. Szkodami jej i nie wiem co jej mówić zazwyczsj mówię " słonko to nie zależy ode mnie, trzeba się modlić do Bozi"
@burczuś a jak ty się czujesz? I kiedy pierwsze podglądanie?
@Maciejka78 @ bobasek1990 u was wszystko dobrze?
@czarna_mała where are you??
@magda1208 pamiętam ze masz wizyte u Maliny 27 grrudnia, mam nadzieję ze będzie miał dla ciebie dobry plan

My dziś ubieramy choinkę moja doczekać się nie może[emoji4] wczoraj przefświąteczne porządki. Brak weny na gotowanie ale może jeszcze przyjdzie.
Miłej niedzieli dziewczynki[emoji4]

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
My wczoraj ubralismy choinkę :-) Mina Michaliny bezcenna :-p

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry laseczki:)
@kas90 ja też po cc więc sie nie znam:/ pisz do gina:) a tak to życzę pieknych przeżyć zwiazanych z chrztem Maleńkiej:*
@mała79 ,cycole bolą cooooraz mocniej. czasami mnie pociągnie na wymioty.podbrzusze pobolewa. A więc myślę,mam nadzieję,że tam wszystko się szykuje. A na podglądanie jedziemy dopiero 5.01. Nie chce wcześniej. Wtedy już na 100% sytuacja bèdzie jasna. A choinke też dziś mamy zamiar ubierać.i ciastka przez maszynke kręcic. A co porobimy to wyjdzie w praniu...bo dopiero wstaliśmy

Do góry